Beauty Events Haar Home Life Lifestyle

2 x empowering black events waar je heen moet!

19 juni 2016

De komende tijd zijn er twee fantastische events die je echt niet mag missen: Een intiem diner ‘The Glow Up’ en haar en lifestyle event ‘Party over Hair’. In deze post lees je wat je op deze toffe events kunt doen én hoe je kun kaartjes kunt winnen voor Party over hair!

Vrijdag 24 juni, The Glow Up

Op vrijdag 24 juni vindt de allereerste editie van The Glow Up plaats. The Glow Up is een diner georganiseerd door twee donkere bloggers Rowan Blijd en Charlene Hiwat Kortstam. Het is een zeer intiem en exclusief diner, waar maar plek is voor 30 dames.

Het diner richt zich op de Afro­Nederlandse vrouw met empowerment en sisterhood als belangrijkste pijlers. Naast workshops, inspirerende spreeksters en een heerlijke maaltijd, wordt er vanuit de Yogastudio een exclusieve les Afrikaanse Yoga aangeboden voorafgaand aan het diner.

the glow up garden supper

Er is niet alleen de Afrikaanse yogales en een 3 gangen vegetarisch diner, maar ook een avondprogramma. Zo komt lifestyle coach Beryl Valpoort van SweetLifestyle de aanwezige dames een mini me­time workshop geven. Deborah Cameron (winnares Miss Black Hair NL 2016) zorgt voor vermaak en schrijfster Hélène Christelle (Vileine, de Volkskrant) vertelt de gasten over Black Girl Magic.

Last but not least, wordt er in samenwerking met diverse ‘black owned’ bedrijven voor leuke en memorabele cadeau’s voor de dinergasten gezorgd. Kaartjes kunnen worden gekocht met of zonder Afrikaanse yoga:

-Voor het 3 gangen diner, de workshop en een welkomstdrankje betaal je slechts €19,95 (excl administratiekosten).

-Voor de whole shabam: een les Afrikaanse yoga, een 3 gangen diner, de workshop en een welkomstdrankje, betaal je slechts €24,95 (excl administratiekosten).

Dit is echt seriously een koopje voor zo’n fantastische bijeenkomst! De Afrikaanse yoga start om 14:30 en de inloop van het diner is om 16:00. Ik heb mijn kaartje al gekocht, maar volgens mij is het echt bijna uitverkocht, dus mocht je erbij willen zijn, wacht dan niet langer en koop snel een kaartje via Event Brite.

Zondag 10 juli, Party Over Hair

De vorige editie van het black hair en lifestyle event was al veelbelovend, maar de tweede editie van Party Over Hair is nóg veelbelovender!! Dit zijn de dingen die je absoluut niet mag missen op zondag 10 juli:

I love shopping:

Voordelig haarproducten shoppen kun je bij merken zoals Cantu, Design Essentials, KeraCare, Nunaat, As I Am, Sheado en nog veel meer! Ben je een productjunkie? Neem dan een goed gevulde portemonnee mee!!

Ontmoet FroGirlGinny & Lauren Lewis

Mocht je fan zijn van deze twee wereldberoemde Instacurlies FroGirlGinny en/of Lauren Lewis, dan is dit je kans om ze live te fangirlen! Tijdens Party Over Hair geven ze in samenwerking met Design Essentials tips en tricks over hun haarstijl en kun je ze alles vragen over hun curly lifestyle.

The Curl King

Speciaal uit New York overgevlogen komt ‘The Curl King’ Vincenzo een workshop geven over het kleuren van kroes en krullend haar. Vincenzo is niet zomaar een kapper of colorist…hij kleurt het haar van de meest populaire Instagram curlies , BeautyByLee. Je kan zelfs je haar door hem laten doen ter plekke. Hiervoor moet je wel van te voren een afspraak maken.

Beauty

Ook voor de make-up liefhebbers is er genoeg te doen! Zo kun je je gratis laten opmaken door topmerken zoals Mimax make-up, Sleek Cosmetics en Black Opal. En voor de make-up klungels onder ons is er een workshop van Black Opal waarin je jezelf perfect leert opmaken. 

Haar- en hoofdhuidanalyse

Als je benieuwd bent naar hoe gezond jouw haar en hoofdhuid is, kun je op Party Over Hair een haar- en hoofdhuidanalyse laten doen. Hierin zie je in welke conditie je haar en hoofdhuid zijn. Het mooiste nieuws: de scan is geheel gratis! 

Wees er wel snel bij, want vorige keer was dit een zeer populair en druk onderdeel.

party over hair suriname

Podium programma

Ook is er een leuk en interactief podium programma met onder andere een haarshow, een talkshow met mannen (want wat vinden zij nou van ons haar?), spoken word, een demonstratie van de Devacut door Dominique Snip (Sheado) en natuurlijk lekkere muziek om op te dansen of chillen.

Foodcourt

Helemaal nieuw is de uitgebreide foodcourt in de tuin waar je je buikje vol kunt eten aan de heerlijkste broodjes, snacks en drankjes.

WIN een reis naar Suriname

En dan een van de allerbelangrijkste dingen: je kan een reis winnen naar Suriname met SLM! Op de dag van het event worden er twee tickets weggeven! Wil je weten hoe je kans maakt op de tickets en alle updates over het event volgen? Houd dan de Facebook eventpagina in de gaten.

Nog even alle info op een rijtje:

Datum: 10 juli
Tijd: 12.00 tot 19.00 uur
Locatie: Tolhuistuin
Tickets: http://partyoverhair.eventbrite.com (Late Bird Ticket €15, aan de deur: €20)

Wil jij kaartjes winnen voor dit heerlijke event? Laat een comment achter op deze pagina of op onze Facebookpagina met wie jij zo graag naar Party Over Hair wil gaan en waarom! Vergeet je lieve vriend/in niet te taggen in je bericht! Hopelijk zie ik jullie daar!!!


Heb je al kennis gemaakt met onze nieuwe foodblog Thisgirlcancook met Surinaamse en wereldse recepten? Klik op de foto voor de site: tgcc banner

LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

1 Comment

 • Reply Amanda 22 juni 2016 at 8:53 AM

  De eerste editie hebben we helaas gemist! Deze keer willen we graag erbij zijn.

  Ik zou dit event samen met mijn zus Natasja willen bezoeken. Mijn zus kijkt vaak naar YouTube filmpjes, maar wat is nou mooier om tussen mooie mannen en vrouwen te staan die je dit in het echt aan je kunnen vertellen. Anders gezegd aan je laten zien.

  Mijn zus heeft al maanden haar haren niet gerelaxed en heeft meer tips en tricks nodig. Ze heeft deze tips en tricks niet alleen nodig van haar zusje, maar ook van andere mensen die meer over haar kan vertellen.

  Hopelijk kan ik haar verblijden met een kaartje!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.