Home Homepage Posts Life Lifestyle Travel Travel lifestyle

6 leuke Suriname vlogs die je instant heimwee geven

26 februari 2017

De oplossing voor mensen die niet naar Suriname kunnen maar er wel heel graag zouden willen zijn: VLOGS bekijken over Suriname! Ik heb zo ontzettend genoten van de beelden van deze vlogs dat ik deze graag met jullie wil delen. Geniet!

1: Suriname Vlogs van Jennifer Held

Samen met haar zusje gaan samen naar Suriname en vloggen hun hele vakantie. Dit hebben ze in twee vlogs verdeeld waar je kunt zien wat ze allemaal voor leuks hebben gedaan.

De vlogs zijn leuk om te bekijken en je hebt echt even het gevoel alsof je er zelf bent met je zusje! De vlogs zijn echt superherkenbaar voor de in Nederland geboren Surinamers die weleens teruggaan naar Suriname voor vakantie.

Je ziet echt vanaf Schiphol hoe ze vertrekken, vertraging hebben, toch nog aankomen op het bloedhete Zanderij en hun weg vervolgen naar Paramaribo.

Vlog 1 Vacation Vlog Suriname 2016, week 1 | SUN, PARADISE AND FOOD:

In het tweede deel van de vlog gaan ze naar de Brownsberg om een beetje van het binnenland te proeven en rijden ze op een squad!!

Er is alleen één klein nadeel: je hoort de hele tijd hetzelfde nummer…. Afgezien daarvan vind ik haar twee vlogs erg leuk.

2: Vlogs van Emilia-Pixels By Emilia

Emilia is op het eerste gezicht  niet de typische Surinamer die je verwacht in Paramaribo, maar toen ontdekte ik dat ze er drie weken stage heeft gelopen en van dat verblijf vijf vlogs heeft gemaakt.

Mijn aandacht was gelijk getrokken omdat ik eerlijk gezegd nog nooit Paramaribo heb bekeken vanuit het perspectief van een witte Nederlandse stagiaire en ik hier toch wel erg benieuwd naar was. Mijn nieuwsgierigheid werd beloond: Emilia is een hele leuke en enthousiaste meid die erg van Suriname geniet en mij zelfs plekken liet zien die ik niet kende.

Daarnaast is ze vegetariër en dat vond ik erg leuk om te zien hoe ze met het Surinaamse eten omgaat en wat ze zoal eet (veel boulanger, i must say, maar goed).

Hieronder zie je vlog 1, waarin Emilia aankomt in hun gehuurde huis en naar de bios gaat voor €2,50 en natuurlijk zoals het een echte Hollandse stagiaire betaamt: ze pakt voor het eerst de fiets!:

De rest van haar vlogs: vlog 2, vlog 3 en het laatste deel waarin ze ZOMAAR door een of andere gek in haar gezicht werd geslagen, vlog 4 bekijk je hier.

En? Was je ook weer eventjes in Suriname, net als ik?

Ken jij toevallig nog meer leuke vloggers, ook die in Suriname wonen, let me know!

Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

3 Comments

 • Reply Margret 26 februari 2017 at 2:02 PM

  Wat leuk .. ik heb zelf ook in Suriname gevlogt.
  Super leuk en nog steeds sterke heimwee ???

  Groetjes Margret
  ( TheRealMarleisha @ youtube )

  • Reply TGSBB 1 maart 2017 at 3:45 PM

   Superleuk!!! Ik ga even kijken

 • Reply Jette 16 maart 2018 at 12:27 AM

  Ook de vlog van Melanin Milz

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.