Food Home Lifestyle

Aanmelden voor de Surinaamse kookworkshop doe je hier! Data kookworkshop FEBRUARI

10 januari 2016

Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk zo ver! Je kunt je aanmelden voor de Surinaamse kookworkshop van ThisGirlSBlackBook. In deze post lees je welke data er beschikbaar zijn en hoe je je kunt aanmelden. Hopelijk tot gauw!

Zaterdag 20  februari: 
-1e sessie: 11:00-14:15 VOL
-2e sessie: 16:00-19:15 (nog 1 plaats beschikbaar)

Hoe meld ik me aan?

Zo werkt het:

1: Vul hieronder het formulier in
2: Kies een dag en daarna welke sessie
3: Vul in met hoeveel personen je wil komen
4: Vul bij opmerkingen veld in of je vegetarisch bent of allergisch bent
5: Druk op verzenden.

Als het goed zie je na inschrijving dat ‘jouw aanmelding succesvol is verzonden’. Zodra ik je aanmelding binnen heb, ontvang je van mij een betaallink via Mollie Payments. Zodra ik de betaling heb ontvangen, is de inschrijving definitief en kan het kookplezier beginnen! ( Lees meer over de betaling, afzegging en restitutie verlenen in de algemene voorwaarden.)

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Nog even in het kort: Ik geef de Surinaamse kookworkshop in Amsterdam waar je als deelnemer leert Surinaamse pom te maken. Wil je meer weten over de inhoud van de Surinaamse kookworkshop, check dan deze post. Onderstaand lees je wat je precies leert, de kosten van de workshop, wanneer de workshop plaatsvindt en hoe kun je je aanmelden.

Voor wie en wat gaan we maken?

Voor iedereen die geïnteresseerd is en/of gek zijn op de Surinaamse keuken. Tijdens de workshop zullen we een echte authentieke Surinaamse pom maken met kip, rijst en groenten als bijgerechten. De workshop zal ongeveer 2,5 duren en kost €45. Dit is inclusief water, koffie, thee en Surinaams gemberbier.

pom maken recept

Waar wordt de Surinaamse kookworkshop gehouden?:

De Surinaamse kookworkshops worden gehouden in Kookstudio de Laurier in Amsterdam, Laurierstraat 250. Er is een Q parking op 3 minuten (Q parking Marnixstraat) en de tram/bushalte ‘Rozengracht’ (tram 13, 14 en 17) is op nog geen minuut lopen.

Wat neem ik mee?

Een schort is handig, als je dat hebt. En mocht je eten mee willen nemen, vergeet dan niet een plastic bakje (of meerdere bakjes) mee te nemen waar je het eten in kan doen. Je hoeft in principe niets op te schrijven; je krijgt het recept van me mee op papier.

Hopelijk tot gauw!! Mocht je vragen hebben, mail me gerust: info (at) tgsbb.nl

TGSBB NEWSletter

Schrijf je in voor de TGSBB nieuwsbrief! Hierin word je op de hoogte gehouden van alle nieuwe blogposts, winacties, data kookworkshops, recepten en nog veel meer leuks! Wil je je inschrijven, dan kun je dat hieronder doen (let op: pas na bevestiging van je emailadres sta je ingeschreven)LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.