Beauty Haar Home

Black Beauty Webshop van de maand: Fresh Hair

27 december 2013

Als black beauty is het soms moeilijk om in reguliere winkels producten te kopen die geschikt zijn voor onze huid en haar. Thisgirlsblackbook helpt je een handje door iedere maand een webshop te belichten die spullen verkoopt voor black beauties! Deze maand is de beurt aan:

fresh hair

“In de wintertijd kun je om je kroeshaar te beschermen kiezen voor een protective style, zoals invlechten of weaven. Hiervoor ben je aan het juiste adres bij de webshop van deze maand: FRESH HAIR.  Fresh Hair is in 2009 opgericht door het koppel Stephano en Ifna Mac-Intosh en verkopen in hun webshop en winkel in Amsterdam weaves, extensions, kinky hair en nog veel meer!”

TGSBB: Waarom hebben jullie Fresh Hair opgezet?
“Fresh Hair is echt ontstaan vanuit onze passies. Stephano is een echte ondernemer en Ifna is al vanaf kleins af aan gek op haar en de verzorging daarvan. Op een gegeven moment werkte Ifna als kapster naast haar vaste baan, om deze passie te vervullen. Om hier nog meer in te groeien wilde Ifna een eigen onderneming, waar zij mensen kon adviseren over weaves en extensions en de verzorging hiervan. Hier kon Stephano met zijn handelsgeest mooi op in spelen. Zo startten we eerst met een webshop in 2009.”

 TGSBB: Nu hebben jullie toch ook een winkel in de Kinkerstraat?
“Ja dat klopt, we zijn drie maanden na de oprichting van de webshop gestart met een kleine winkel. Helaas hadden we het concept van onze winkel niet goed doordacht en waren we genoodzaakt om daarmee te stoppen. De webshop ging echter wel door. Ongeveer 2, 5 jaar later zagen we mogelijkheden om weer een winkel te openen. We hadden geleerd van eerdere fouten en wisten er deze keer wel een succes van te maken. De winkel is nu anderhalf jaar open en het gaat ontzettend goed. “

TGSBB: Wie is jullie doelgroep?
“Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit twee groepen. De medische doelgroep en de cosmetische doelgroep. Voor de medische doelgroep zijn onze haaroplossingen een noodzaak, omdat zij er afhankelijk van zijn door haarverlies door haarziekten of chemotherapie. De cosmetische doelgroep vertegenwoordigd het grootste deel van onze klanten. Dit zijn vooral dames die langer of voller haar willen hebben. Onze shop wordt bezocht door mensen uit het hele land en zelfs uit België en Duitsland!”

 TGSBB: Welke producten worden er verkocht bij Fresh Hair?
“We verkopen verschillende soorten haarstukken, zoals weaves, lace wigs, lace frontals, top closures, extensions etc. Maar we adviseren en verkopen ook de bijbehorende verzorgings producten om dit haar te onderhouden. “

fresh hair webshop

TGSBB: Waarin verschilt Fresh Hair van de rest van de Afro winkels?
“Allereerst in prijs! Vaak betaal je voor extensions of een ander soort haarverlenging handenvol geld. Bij Fresh Hair is de kwaliteit van het haar dat we verkopen goed en luxe, maar zijn de prijzen relatief goedkoop. Ook geven wij veel persoonlijke service door ons advies. Wij doen ook veel aan maatwerk, wat inhoudt dat onze klant zelf het haar of kapsel kan samenstellen. Op deze manier kan de klant zelf kiezen voor een bepaalde kleur, lengte, textuur etc. Ook zijn wij de enige fysieke winkel waarbij dit mogelijk is. Fresh hair biedt een persoonlijke aanpak voor een goede prijs.”

 TGSBB: Wat is jullie top 3 bestsellers?
“1: Lace Wigs staan absoluut op nummer 1!
2: Weave extensions
3: Top closure (een haarstuk met een middenscheiding, dat je op de bovenkant van je haar bevestigd)”

weave hair fresh hair

TGSBB: Wat zijn jullie plannen voor de toekomst?
“Ons doel is om te blijven zorgen voor perfect zittend haar, dit is immers ook onze slogan: “Always perfect hair.’’ Wij willen in de toekomst ook meer met het eigen haar van onze klanten doen. Heb je dus niet zoveel met weaves of haarstukken, houd ons dan ook in de gaten!”

Van 28 december tot 28 januari krijgen ThisGirlSBlackBook lezers 15% korting op de producten uit de webshop van Fresh Hair door bij het afrekenen de code: TGSBB te gebruiken!

Let op:
– Deze korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of waardebonnen. 1 bon per persoon, 1 bon per product.
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.