Disclaimer

ThisGirlSBlackBook werkt graag transparant en eerlijk, daarom is het goed om haar disclaimer te lezen als je wilt samenwerken of graag reviews leest op ThisGirlSBlackBook.

Samenwerkingen/Advertorials

Een samenwerking met ThisGirlSBlackBook betekent een eerlijke en open samenwerking. In haar reviews is zij eerlijk over producten en kritiek zal zij altijd opbouwend en gefundeerd geven. Producten die worden opgestuurd en gereviewd, worden als zodanig vermeld met een sterretje (*) dat aangeeft dat het product is opgestuurd. Voor gratis behandelingen/services geldt dit ook. Ook advertorials of gesponsorde posts worden altijd aan het begin van de post herkenbaar gemaakt door middel van het * en aan het einde van de post door middel van een disclaimer. Mocht je mij als merk of bedrijf een product willen opsturen of een behandeling willen aanbieden, dan mag dit altijd. Mail voor mijn postadres naar info (at) tgsbb.nl . Let hierbij wel op: het opsturen of aanbieden van een gratis behandeling garandeert geen review, reclame of meer klandizie.

Reviews

ThisGirlSBlackBook wil benadrukken dat elk product/service getest is op haarzelf (droge eczeemgevoelige donkere huid, haartype 3c/4a, poreuze dunne draden, veel draden). Het resultaat van de producten is dus getest op een bepaald haar/huidtype en kunnen voor jou anders uitvallen. Dit geldt ook voor de services of behandelingen die door ThisGirlSBlackBook zijn getest. De eerlijke reviews zijn gebaseerd op de persoonlijke ervaring van ThisGirlSBlackBook met dit product/service. Daarom adviseert ThisGirlSBlackBook je altijd, vooral als je een ander haartype hebt, om zelf te ervaren hoe dit product op jouw haar werkt. Voor haar kan iets heel goed of juist niet goed werken en voor jou geldt misschien iets heel anders. ThisGirlSBlackBook is niet verantwoordelijk voor jouw ervaring met de producten/services die zij heeft gereviewd.

Copyright

Artikelen en foto’s  op ThisGirlSBlackBook zijn gemaakt door ThisGirlSBlackBook, tenzij anders vermeld. De foto’s of artikelen die niet uit eigen hand komen, probeert ThisGirlSBlackBook altijd netjes te accrediteren. Is er een foto van jou op dit blog die ThisGirlSBlackBook onjuist of niet heeft geaccrediteerd, mail dan naar info(at)tgsbb.nl en ThisGirlSBlackBook zal zo snel mogelijk de juiste credits vermelden of de foto verwijderen.

Alle artikelen en foto’s zijn eigendom van ThisGirlSBlackBook en daarom niet toegestaan om te kopiëren of deels te kopiëren zonder mijn toestemming en bronvermelding.

Hoewel ThisGirlSBlackBook er alles aan doet om voorzichtig en juist om te gaan met informatie en privacy is zij niet verantwoordelijk voor misbruik door derden. ThisGirlSBlackBook zal zelf nooit misbruik maken van de gegevens die bezoekers aan haar doorgeven.

ThisGirlSBlackBook  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor inhoud noch gevolgen van links op de website die leiden naar andere websites. Ook is ThisGirlSBlackBook niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit of in verband staat met het gebruik van de website.

Voor vragen, mail naar info (at) tgsbb.nl.

Groetjes Tewa.