Home Life Lifestyle Must See Travel Travel lifestyle

Droomhuis gezocht in: SURINAME!!

10 april 2016

Stel je hebt 3,5 ton  waarmee je je ideale huis in Suriname mag bouwen. Hoe ziet het er dan uit en in welke buurt moet het staan? Voelt het als een droom? In deze aflevering van droomhuis gezocht gaat het koppel Ria en Henk op zoek naar hun ideale huis in Paramaribo. 

Een van mijn favoriete programma’s is ‘Droomhuis gezocht’. Hierin gaan Nederlanders in het buitenland op zoek naar hun droomhuis in het buitenland. Ze hebben een bepaald budget in hun hoofd en presentator Sybrand gaat met ze op zoek naar hun droomhuis. Hij geeft ze altijd drie keuzes waar ze uit mogen kiezen. Aan het einde zie je welke van de drie huizen hun droomhuis is geworden.

ria en henk

Zo ook Ria en Henk uit Tilburg, die gek zijn geworden op Suriname sinds hun eerste bezoek in 2006. Sindsdien hebben ze Suriname vele keren bezocht en zelfs een vrijwilligersproject opgezet. Nu is het tijd voor het koppel om op zoek te gaan naar een vaste stek in Paramaribo waar ze drie prachtige huizen te zien krijgen. Ze willen het liefst in een ruim huis met genoeg groen en slaapkamers én aan de Suriname rivier wonen.

surinaams huis droomhuis gezocht

Huis 1: Een nieuw en enorm huis met veel natuurlijk licht én een moderne keuken, maar wel een tikkeltje potsierlijk voor €260.000.
Huis 2: Een prachtig huis aan de Suriname rivier met vele hectare tuin en veel groen. Op de prachtige veranda kan je lekker wegdromen terwijl je naar de kaaimannen in de Suriname rivier tuurt voor €345.000
Huis 3: Een van buiten bombastisch uitziend huis, maar wel op een toplocatie: in Paramaribo Noord! Het huis heeft bovendien een zwembad maar geen tuin voor €350.000

Tot slot zie je ook nog het prachtige huis van Denise Jannah. Ik weet wel welk huis ik gelijk zou hebben gekozen! Ben je benieuwd voor welk huis ze hebben gekozen? Check de aflevering hier.

Bron foto’s: Omroep MAX.

—————————————————————————————————————-

Schrijf je in voor de TGSBB nieuwsbrief! Hierin word je op de hoogte gehouden van alle nieuwe blogposts, winacties, data kookworkshops, recepten en nog veel meer leuks! Wil je je inschrijven, dan kun je dat hieronder doen (let op: pas na bevestiging van je emailadres sta je ingeschreven)LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.