Events Home Lifestyle

EVENT: 10 redenen waarom je Locked&Loose niet mag missen!

26 november 2013

Op zaterdag 30 november 2013 organiseert De Natural Hair Club hun tweede editie van ‘Locked & Loose’ in het vernieuwde Maaspodium in Rotterdam. De NHClub is een begrip onder naturalista’s (meiden met kroeshaar). In deze Facebookgroep met maar liefst 984 leden delen naturalista’s tips en tricks over hun kroeshaar. De oprichters van de NHClub besloten de informatie niet alleen via Facebook te delen maar ook via events. In deze post geef ik je 10 redenen waarom je dit event niet mag missen!

locked and loose informatie flyer

1: Omdat je als naturalista natuurlijk nooit uitgeleerd bent, en je veel informatie krijgt in de workshops waarbij alle facetten van de natural hair movement aan bod zullen komen. Van transitioning journey tot wat het nou echt betekent om natural te gaan.

2: Omdat je als bezoeker wordt getrakteerd op live demonstraties waarbij men laat zien hoe je bijvoorbeeld whipped shea butter maakt.

3: Omdat je kennis kunt maken met de eigen lijn van The Natural Hair Club: NHC Essentials. En je kunt er niet alleen mee kennis maken, je kunt ook tegen een actieprijs een pot NHC Essentials pure Shea Butter aanschaffen! NICE!

4: Omdat je op dit event heerlijk kunt shoppen bij leuke black ondernemers, waaronder Otro Cara, Oh My Hair en Jomi Cosmetics.

5: Omdat er een make up tutorial voor de donkere huid wordt getoond door visagiste Tulsa Johannes. Altijd handig om tips te vragen over hoe jij je het beste kunt opmaken.

6: Omdat er deze editie een beauty corner is opgezet waar je jezelf kunt laten verwennen met bijvoorbeeld een heerlijke Afrikaanse hoofdmassage door Yema Healing Touch.

7: Omdat je er ook nog eens heerlijke Caribische soulfood kunt eten bij cateraar Lounge & Eetcafe Flora.

8: Omdat je tijdens dit event nu eindelijk een antwoord kunt krijgen op de grote hamvraag: Zijn sisterlocks hun geld waard? Sisterlocks Salon ‘Urban Naturals’ geeft uitleg over sisterlocks en beantwoord alle vragen over deze prachtige maar kostbare manier van locken.

9: Omdat het altijd leuk is om gelijkgestemden te ontmoeten en daarmee te praten over jouw natural hair journey. En hoe leuk is het om alle leden eens een keer live te zien?!

10: Omdat een kaartje voor dit event slechts €7,50 (ex fee) kost. Je krijgt dus een heleboel voor weinig geld. Aan de deur kost een kaartje €12, 50, maar in de voorverkoop kun je een kaartje kopen via deze link voor maar €7,50

GA JIJ ERHEEN? EN BEN JIJ AL LID VAN Facebookgroep The Natural Hair Club?
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.