Events Home Lifestyle

EVENT: #DARE black hair, beauty en fashion

25 juni 2014

Op zondag 29 juni vindt het #DARE event in Amsterdam plaats, een event dat wordt georganiseerd ter ere van het vijfjarig bestaan van Myblackhair.nl. #DARE is een event waarbij je the best of all worlds gepresenteerd krijgt; black hair, beauty en fashion! En het leukste is…IEDEREEN is uitgenodigd om dit feestje mee te vieren.

dare event mbh

De zusjes van Myblackhair, Megisa en Aisha Esseboom, staan al vijf jaar aan het roer van Nederlands grootste online black hair magazine. Met meer dan 32.000 lezers iedere maand is het tijd om hun vijfjarig bestaan groots te vieren. En dat doen zij aanstaande zondag met het #DARE event!

Het #DARE event wordt gevierd in samenwerking met NomibyNaomi, die speciaal voor deze gelegenheid een collectie heeft ontworpen. De speciale collectie, bestaande uit T-shirts en haarbanden worden door modellen aan het publiek gepresenteerd op deze dag.

Wil je eens in de spotlight zijn? Dan kun je je aanmelden voor de #DARE workshop, waar fashion choreografe en catwalkcoach Kimberly Willems handvatten geeft om vanuit je houding en uitstraling een positieve indruk achter te laten. Daarnaast leert ontwerper Naomi Rosheuvel (NomibyNaomi) de deelnemers kritisch te kijken naar hun eigen styling en krijgen zij tips om deze te verbeteren. De #DARE workshop wordt afgesloten met een fashionshow van NomibyNaomi.

Maar er is meer! Ook is er een leuke DIY black hair en beauty corner waar je zelf een bodyscrub en haarspray kunt leren maken. Ben je meer van het shoppen? Dan kun je koopjes vinden in de kasten van een aantal bekende fashion bloggers, die hun mooiste kleding voor je hebben uitgestald.

In de Food & Drinks lounge kun je samen met de dames van MyBlackHair.nl een drankje drinken om het vijfjarige bestaan te vieren. Hier kun je ze ontmoeten, een praatje met ze maken en zelfs advies vragen, mocht je dat willen!

Ik ben er zondag zeker bij. Wil jij er ook bij zijn, meld je dan even aan door een email te sturen naar daretobeevents@gmail.com .

  • Wanneer: zondag 29 juni 2014
  • Tijd: 15:00-20:00 uur
  • Waar: Amstel Gallery, Stadhouderskade 155 in Amsterdam
  • Prijs: Gratis, wel even aanmelden bij daretobeevents@gmail.com
LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.