Beauty Events Haar Home Lifestyle

EVENT: International Natural Hair Meet Up Day Amsterdam

27 april 2014

International Natural Hair Meet Up Day is een jaarlijks terugkerende dag speciaal voor naturalista’s over de hele wereld! Dit jaar wordt de dag op zaterdag 17 mei in verschillende landen gehouden, waarbij diverse event plaatsvinden. Van Amerika tot Japan, in allerlei landen komen naturalista’s samen om van elkaar te leren, informatie te vergaren, samen te werken. Ook in Amsterdam is er een INHMD die wordt gehost door webshop She Sells.

Natuurlijk is ThisGirlSBlackBook weer van de partij om deze dag met allerlei naturalista’s te vieren. Hoe gaaf is het dat we wereldwijd een hele dag de schoonheid van natural hair vieren? Kijk hier waar men allemaal INHMD viert: International Natural Hair Meet Up Days Worldwide. 

Voor 17 mei a.s is een gezellig programma beschikbaar, met o.a een workshop waarbij je tips krijgt om je haar te stylen. Ook kun je een preview van de natural hair documentaire ‘Play wit it’ bekijken. Er is ook een paneldiscussie, waar onder andere ik aan mee doe!

Tijdens de INHMD wordt er een inzamelingsactie van shampoo en conditioners gehouden voor een project genaamd,  Samen Kappen.  Dit project bestaat uit een kapsalon waarbij het mogelijk wordt gemaakt dat minder bedeelde Amsterdammers gratis naar de kapper kunnen. Wil je dit project ondersteunen, neem dan een shampoo of conditioner mee. Het is niet verplicht om iets mee te nemen natuurlijk, maar als je wel wat mee neemt, doe je natuurlijk iets voor een goed doel en word je ook beloont doordat je een extra lot ontvangt. Met dit lot maak je kans op allerlei leuke prijzen die tijdens het event verloot zullen worden.

Tijdens de pauzes kun je een marktje bezoeken waar je allerlei natuurlijke haarproducten kunt kopen van o.a. She Sells, Shimai en CC Creations. Omdat organisator She Sells op 20 mei alweer 9 jaar bestaat, kun je ook nog eens alle She Sells producten kopen met 10% korting.

Last but not least, gaat iedereen naar huis met een goodiebag ter waarde van €20! Kaartjes kun je nog tot 1 mei kopen voor €16, daarna kost een kaartje €17,50. Let op: Kaartjes zijn niet aan de deur te verkrijgen, alleen online!

Flyer international natural hair meet up day amsterdam

Locatie: C3 Church, Paasheuvelweg 24, Amsterdam Zuid Oost
Wanneer: zaterdag 17 mei 2014
Tijd: van 13:00-18:00 uur
Toegangsprijs: tot 1 mei €16, na 1 mei €17,50

Je kunt je kaartje hier kopen.

Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.