Beauty Events Haar Home Lifestyle

EVENT: Natural hair event Afro Chic

22 april 2014

Op zaterdag 31 mei zal het Afro Chic event voor de tweede keer plaatsvinden. Afro Chic is hét natural hair event van Nederland, waarbij naturalista’s elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Deel je hair journey met anderen, volg een leerzame workshop over hoe veelzijdig kroeshaar is en discussieer mee met de paneldiscussies. ThisGirlSBlackBook laat je zien hoe het programma er voor die dag uitziet en waarom je dit niet wilt missen!

afro chic event 2014

Afro Chic is in 2012 opgericht met als doel het bewustzijn omtrent kroeshaar aan te wakkeren in Nederland. Dit doel is met succes geslaagd toen er tijdens de eerste editie meer dan 200 bezoekers op het event af kwamen. Het thema van de tweede editie is ‘Let’s Talk’ waarbij er een veelzijdig programma is opgezet om met elkaar te praten over natural hair, de natural hair journey en de minder leuke kanten die erbij komen kijken.

Het is een van de eerste events waarbij er niet alleen over kroeshaar wordt gesproken als uiterlijk kenmerk, maar ook als innerlijke verandering. Toen ik zelf natural ging merkte ik dat er voor mij ook innerlijk veel veranderde. Ik had het te gek gevonden om er met naturals over te kunnen praten, zodat ik wist wat mij te wachten stond. Het Afro Chic event staat erg in het teken van ontmoeten, ervaringen delen en praten met elkaar. Hoe meer wij met elkaar communiceren, hoe meer we kennis wij kunnen uitdelen.

Behalve lekker gezellig kletsen, zijn er ook diverse haarproducten te koop en workshops te volgen. Het programma luidt als volgt:

afro chic programma 2014

Bij de paneldiscussie om 13:15 doe ik ook mee! Daar zal ik als blogger vertellen met welke natural hair issues ik te maken heb gehad.  Ook erg leuk is dat je daarna een workshop kunt volgen van Fatou N’diaye van BlackBeautyBag, de grootste black blogger uit Frankrijk! Onlangs is zij verkozen tot het nieuwe gezicht van modemerk Kookai én is ze ambassadrice voor Bioderma skincare. Op het Pearl Event leerde ik haar al kennen en ik kan je zeggen dat zij geweldige kapsels weet te creëren. Een workshop die je niet wilt missen!

Heb je nog geen kaartje? Koop die dan snel via de website en kijk hieronder voor meer informatie.
Locatie: Praktijk College de Dreef, Alexander Dumaslaan 7, Amsterdam Zuid Oost
Wanneer: 
zaterdag 31 mei 2014
Tijd: 
van 12:00-20.00 uur
Toegangsprijs: 
€15

Kaartjes kopen en meer info over het Afro Chic Event kun je hier bekijken.

Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.