Events Home Lifestyle

EVENT: Natural hair inloop en product swap dag

17 januari 2014

Productjunkies en beginnende naturalista’s opgelet! Aanstaande zondag 19 januari organiseert Curly Hair Care Company een gratis natural hair inloop event, waarbij je allerlei vragen kunt stellen aan natural hair expert Eurydice Park. Ook kun je haarproducten die je hebt gekocht en niet zijn bevallen, ruilen met andere naturalista’s.  

Curly hair care company

Als ik beginnende naturalista zou zijn, zou ik het fijn vinden om advies te krijgen over kroeshaar. Toen ik natural werd, keek ik veel filmpjes op internet, maar ik had ook graag iemand in het echt om advies willen vragen. Iemand die naar je haar kijkt, ziet wat je haartype is en welke producten daarbij horen.

Aanstaande zondag heb je die kans! Bij dit event kun je advies vragen aan Eurydice Park, die eigenaresse is van Curly Hair Care Company, een haar spa voor kroeshaar. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en geeft je tips en trucs voor de verzorging van jouw natuurlijke lokken.

Nog een leuk extraatje voor productjunkies zoals ik: er is ook een gelegenheid voor product swap! Een product swap houdt in dat je je gekochte haarproducten kunt ruilen met andere dames. Het concept is simpel: je neemt alle haarproducten mee die je niet zijn bevallen en ruilt deze tegen producten van anderen die je wil proberen.

Het event is gratis en vindt plaats in Amsterdam. See ya there?

Locatie: Curly Hair Care Company, Zaanstraat 109, Amsterdam 
Wanneer: 
zondag 19 januari
Tijd: 
13:00-18:00
Toegangsprijs: 
gratis
Je kunt je via deze link van de Facebook pagina aanmelden voor dit event.

Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.