Beauty Events Haar Home Lifestyle

EVENT: Taren Guy is back! Luv & Learn Your Hair tour in Amsterdam

21 januari 2014

Een paar maanden geleden was er totale hysterie in de natural hair community; de bekendste vlogger uit Amerika Taren Guy kwam naar Nederland!! En geloof het of niet…ze komt héél binnenkort weer! Op vrijdag 21 maart geeft ze weer een Luv & Learn Your Hair workshop in Pakhuis de Zwijger (Amsterdam). Wat je kunt verwachten en hoe jij erbij kunt zijn lees je in deze post.

luv and learn your hair

Vorige keer werd de LLYH workshop gehouden tijdens het Pearl Event. Het was een gezellige bijeenkomst waarbij Taren met andere naturalista’s ervaringen uitwisselde over het hebben van kroeshaar en het dragen van kroeshaar. Taren vertelde over haar big chop en haar transitioning fase en het panel deelde ook hun ervaring over hoe en wanneer zij echt van hun haar begonnen te houden.

Net als vorige keer wordt de workshop georganiseerd door webshop Natural Black Hair. De workshop is vooral leuk voor naturalista’s die nog niet zo lang natural zijn of dames die graag ervaringen en tips willen delen over het verzorgen van kroeshaar. En natuurlijk, als je een grote fan bent van Taren Guy en haar eens in het echt wil ontmoeten, is dit hét event dat je niet mag missen. Ik ben er net als vorige keer ook weer bij!

Naast de LLYH-workshop is er een mini-markt met producten uiteenlopend van haarverzorging tot fashion waar je voor aanvang en tijdens de pauzes lekker kan gaan shoppen. Wil je er ook bij zijn?

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Wanneer: 
vrijdag 21 maart
Tijd: 
Aanvang 19:00
Toegangsprijs: 
Tot 21 februari kun je Early bird tickets kopen voor €16, 65 en na die datum kost een kaartje €21, 42
Je kunt je tickets hier kopen.

Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.