Beauty Events Haar Home Life Lifestyle Mommy

MUST GO EVENT: PARTY OVER HAIR

27 oktober 2015

Ben je klaar voor de leukste black hair en beauty party van het jaar? Mooi zo, want op zaterdag 7 november word je op je wenken bediend met Party Over Hair in het Sieraad te Amsterdam. En het leuke is, ThisGirlSBlackBook is erbij!!!

Ik ben zooo excited and I just can’t hide it! De allereerste editie van Party Over Hair vindt a.s zaterdag 7 november plaats in Amsterdam. Wat is Party Over Hair? Een gezellige en feestelijke dag die geheel in het teken staat van black beauty, hair en lifestyle georganiseerd door mijn blogvriendinnen Megisa en Aisha van Myblackhair.nl!

Black Hair - Beauty - Lifestyle

Je kunt de hele dag kunt genieten van de meest inspirerende workshops, zoals Kluermoi!!!!!!! Speciaal voor Party Over Hair komt zij naar Nederland om ons haar tips and tricks te leren. Ik volg haar al zo lang op Instagram en ben zo benieuwd naar hoe ze in het echt is en welke tips ik van haar krijg die dag!

Lees ook: Volg jij deze 7 donkere Make Up artist al op Youtube?

Afgelopen jaar zijn er talloze black hair events geweest en hoewel ik ze allemaal een warm hart toedraag, is dit een van de weinigen waar ik ook daadwerkelijk heen ga. Waarom? Omdat dit weer echt een nieuw type black hair event belooft te worden. Het staat bol van de workshops en DIY’s, waardoor het niet alleen maar kijken en kopen is, maar vooral veel experimenteren en doen! Je kunt een heel schema samenstellen en tussendoor leuke inkopen doen op de markt. Check hieronder alle bezigheden die dag:

The Bloggers Talkshow

bloggers_talkshow

Een leuk onderdeel van deze dag is de Bloggers Talkshow, gepresenteerd door Sanguita Akkrum, waar ik, Angela (Macblogster), Dalida (StyledinBlack) en Gwendelien (Haircrush) aan meedoen. In deze half uur durende talkshow wordt er door ons gesproken over alle facetten van black hair en beauty.

Zo zal ik praten over cultuur en identiteit en hoe dit in relatie staat tot schoonheid. Ook zal ik vertellen waarom ik soulfood zo belangrijk vind en waarom dit een steeds groter onderdeel van mijn blog wordt. Een veelzijdige talkshow waarin het publiek zal worden uitgedaagd om ook hun meningen te delen! De talkshow begint om 15:00 en eindigt om  15:30. Je kunt er hier meer info over lezen.

Programma en workshops

workshop-guide

Hieronder vind je alle workshops die je kunt volgen:

1: Get the look by Cantu en Anastasia Chikezie

Speciaal voor naturalistas organiseert Cantu een get the look workshop waarbij je wordt geinspireerd om leuke en creatieve haarstijlen te creeeren. Eigenaresse van de eerste natural hair salon in Engeland, Anastacia Chikezie, neemt zes modellen onder handen en laat daar allerlei technieken zien, zoals bantu knots, sponge methode, twist etc.  Voel je vrij om vragen te stellen en een look van dichtbij te bekijken! Er is ruimte voor 50 personen. De workshop wordt tweemaal gegeven, van 12:30-13:00 (podium Atrium) en van 14:30-15:15 (workshopruimte 2).

2: Make-up Workshop by Kluermoi

Santucha Liesdek,  zoals ze ‘in het echt’ heet, geeft een workshop over de beste make-up tips en tricks. In de workshop laat ze zien hoe ze dat doet op een model. Ze focust zich op de wenkbrauwen, controuring en de perfecte lip. Er zijn 50 plekken en de workshop duurt een uurtje van 13-14.

3: Carestyling workshop by Motions en Sandra Webb

Benieuwd hoe je de mooiste haarstijlen creëert op zowel relaxed als natural hair? Kom dan naar de workshop “Carestyling” van Motions tijdens Party Over Hair. Je kunt dan live meekijken hoe de Britste haarstylist Sandra Webb prachtige kapsels maakt met de producten van Motions. Zij richt zich daarbij niet alleen op een mooi kapsel, maar neemt ook de gezondheid van het haar mee. Zo kom je meer te weten over hoe je de producten kunt gebruiken voor styling én wat voor verzorging de producten bieden. De workshop duurt van 13:45-14:15 en biedt ruimte aan 50 personen.

4: Styling Workshop by Ashlee Janelle

Met meer dan 26k volgers op Instagram is Ashlee Janelle een van de bekendste donkere fashion bloggers! Zij zal een workshop verzorgen waarin ze vertelt hoe je er effortlessly chic uit kunt zien op een makkelijke manier, zonder al te veel poespas. Tijdens de workshop kun je ook allerlei vragen aan haar stellen, bijvoorbeeld over jouw kledingkeuze. Er zijn 30 plekken en de workshop start om 14:15 en eindigt om 15:00.

5: Ethnic Baby & Kleuter skin care 101

donkere_babyhuid_giyu-c

Shyreen Guiamo van Gi-Yu, een verzorgingslijn voor kinderen met een donkere huid, verzorgt een workshop over de donkere huid en de speciale verzorging. In deze workshop legt zij bijvoorbeeld uit waarom reguliere babycosmetica niet altijd de beste keuze is voor de donkere huid. Ook zal ze een korte demonstratie geven hoe je je baby kunt masseren. Heb je een baby of peuter? Dan is deze workshop een must voor jou! Er zijn 50 plekken en de workshop duurt van 15:15 tot 16:00.

6: Meet & Treat by Ametis

Last van huidproblemen? Dan is deze Meet & Treat workshop echt iets voor jou! Huidmerk Ametis is gespecialiseerd in de donkere huid. Zij organiseren deze workshop waar je kennis maakt met de huidcoaches van Ametis. Naast vragen stellen, kun je ook de producten testen. De workshop duurt van 15:30-16:15 en heeft ruimte voor 20 personen.

7: Just for me hair clinic

just_for_me_c

En er is nog meer voor vaders en moeders! Haarmerk ‘Just for me’ organiseert een workshop over de verzorging van kroes en krullend kinderhaar. Hoe kun je als ouder pijnloos het haar van je kind stylen? Dit en nog meer praktische tips ontvang je in deze workshop, waar plek is voor 50 mensen. Begin 16:15 en einde om 17:00.

8: Styling Methods by nuNAAT

Het haarverzorgingsmerk nuNAAT is nog vrij onbekend in Nederland. Het is een van de weinige merken die voor bijna elk haartype producten in het assortiment heeft. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten uit het Braziliaanse regenwoud. In deze workshop maak je kennis met hun producten en styling methods. De workshop start om 16:30 en is klaar om 17:15. Er is plek voor 50 mensen.

9: Zo verzorg je je haar thuis by Avlon

Je haar net zo mooi houden als het zat toen je van de kapper kwam? Dat gaat Avlon je leren! Hoe onderhoud je je haar op een professionele manier? Allemaal tips en tricks leer je in deze workshop die van 17:15-18:00 duurt en plek heeft voor 50 personen.

Tickets bestellen

Alle workshops zijn gratis te bezoeken tijdens Party Over Hair. Kaartjes kosten normaal €20 (ex toeslag) maar zijn nú online te koop met €5 korting! Je kunt je tickets hier online bestellen of aan de deur kopen.

Zie ik je daar??!!

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE TGSBB NEWS-Letter! (LET OP: na aanmelding moet je je e-mailadres bevestigen. Pas dan sta je ingeschreven!)

Schrijf je hier in voor de TGSBB NEWS-letter!

* indicates requiredLIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.