Beauty Haar Home Homepage Posts Life Lifestyle

MUST INVEST: PHAIR by Valerie Betorina

15 oktober 2017

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van Valerie Betorina over een nieuw op de markt te brengen lijn: PHAIR. Valerie besloot na jaren van productjunkieness eens te kijken wat er nu voor zorgt dat een product wel of niet zorgt voor gezond haar. Hierdoor kwam ze op het idee voor PHAIR: een haarcosmeticalijn die rekening houdt met jouw haar én hoofdhuid.

Valerie Betorina , student Small Business and Retail Management, gebruikte zelf tot een paar jaar geleden een chemische ontkroezer die ervoor zorgde dat ze kaal werd en brandplekken op haar hoofdhuid achterliet. Nadat ze besloot te stoppen met relaxen (chemisch ontkroezen), werd ze zoals zo een beetje elk andere naturalista een productjunkie. Omdat je net natural bent wil je het allerbeste voor je haar maar is de zoektocht naar het ideale product er een van vele fails. Vele euro’s armer (en vele potten en flesjes nog voor 3/4 gevuld), ging Valerie op zoek naar wat nou het geheim is van gezond haar.

Ze ontdekte dat de pH waarde van essentieel belang is voor de gezondheid van je haar en hoofdhuid en dat er nog geen haarcosmeticalijn was die hier volop rekening mee houdt. Bovendien staan er vaak ontelbaar veel ingrediënten op de verpakking van een gemiddeld haarproduct, waar je als leek niet van weet wat dit nou precies voor je haar doet.

Voor PHAIR heeft Valerie al van tevoren uitgezocht welke ingrediënten er NIET in een goede haarlijn zouden moeten zitten. Die ingrediënten heeft zij eruit gevist en vervangen voor transparante goedwerkende ingrediënten. De productlijn die hieruit is voortgekomen bestaat uit een shampoo (300 ml), conditioner(300 ml), pH-spray tegen droog haar , proteïne behandeling en een pommade.

Het doel van PHAIR is om een goede pH-waarde te creëren voor jouw haar om zo uiteindelijk het gezonde en goed gehydrateerde haar te krijgen dat we allemaal willen.

Ben je net als ik superbenieuwd naar deze innoverende haarcosmeticalijn en wil je helpen om deze lijn op de markt te brengen? Investeer dan (ook kleine bedragen mogen) via haar projectpagina.

Ik gebruik nu zelf Shea Moisture maar ik kan niet wachten op de komst van PHAIR, om dit uit te testen!

In december wordt bekend gemaakt of er genoeg investeringen zijn gedaan om de lijn op de markt te brengen. Check hieronder het promofilmpje van PHAIR:

PHAIR from Valerie Betorina on Vimeo.

Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

2 Comments

 • Reply Marta Pedro Miala 14 januari 2018 at 9:02 PM

  Hey, is het haar gelukt om het in de markt te brengen? Ik wil meer info over Phair? Groetjes!

  • Reply TGSBB 14 januari 2018 at 9:07 PM

   Nog niet helaas. Je kan op haar Facebookpage haar een berichtje sturen!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.