Beauty Body Home Lifestyle Must See

MUST SEE: docu over illegale bil injecties

26 januari 2014

Elke keer als ik weer een tip van iemand krijg over een documentaire, kan ik niet wachten om deze te delen. Nu moet ik zeggen dat dit wel een hele heftige docu (16+) is die ik bijna niet durfde te delen. Het gaat over vrouwen en mannen uit Miami die illegale bil injecties hebben laten injecteren door mensen die geen echte dokter of plastisch chirurg zijn. Er is mineral oil of zelfs cement bij deze mensen in hun bil geïnjecteerd, wat heeft geleid tot de meest verschrikkelijke gevolgen.

bilinjecties

Na het zien van deze documentaire gemaakt door Vice kon ik maar 1 ding denken: hoe ver moeten wij tegenwoordig gaan om te voldoen aan het ideale plaatje? Want waar slaat het in hemelsnaam op dat je zo’n complex hebt dat je je billen illegaal laat injecteren met cement? Dan kun je volgens mij meteen door naar een psychiater.

In sommige gevallen wisten de patiënten van niets, in andere gevallen waren de patiënten bereid om de risico’s te lopen. De risico’s variëren van een achterwerk vol rottend en aangevreten vlees tot dusdanige heftige infecties die kunnen leiden tot de dood. Toch is men nergens (in Amerika) zo geobsedeerd met het verkrijgen van de perfecte billen als in Miami, Florida. Door deze enorme vraag naar perfecte billen, is er een grote zwarte markt ontstaan die illegale bil injecties aanbiedt. Deze injecties zijn vele malen goedkoper dan echte implantaten die je normaal bij echte chirurgen moet laten zetten.

De mensen die de bil injecties verkopen zijn ontzettend gewiekst: de injecties zijn gevuld met fout materiaal, zoals mineral oil of cement. Het erge is dat je als patiënt niet meteen de resultaten ziet van deze foute injecties. Het directe resultaat van deze injecties is zelfs prachtig en voelt goed aan! Pas na een aantal jaar komen er ernstige complicaties en infecties bij kijken. En dan kan het al te laat zijn. Ondertussen zijn er zelfs al mensen overleden door deze injecties. Check de heftige docu hieronder. Hoe ver zou jij gaan voor het ideale lichaam?

Klik op deze link als je het filmpje niet kan zien.

Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.