Home Lifestyle Must See

MUST SEE: docu over piemeltrend in Suriname; Boegroes

16 januari 2014

Allereerst, deze korte docu is niet geschikt voor jonge kijkers onder de 16 jaar. Deze korte docu gaat namelijk over de nieuwste piemeltrend in Suriname, waarbij mannen kogeltjes, de zogeheten boegroes, laten inbrengen onder de voorhuid van hun penis om vrouwen extra plezier te geven. Correspondent Jurgen Lachman sprak met mannen die een boegroe hebben laten zetten én met de bekendste boegroe-dokter van Suriname!

Bron foto's: Metropolis

Bron foto’s: Metropolis

Een boegroe is een glazen kogeltje dat men inbrengt onder de voorhuid van de penis, bedoeld om de clitoris of de G-spot van de vrouw extra te stimuleren. Een echte nieuwe trend kan ik het niet noemen, want boegroes zijn een vrij bekend begrip in de Surinaamse gemeenschap. Men beweert zelfs dat politicus Brunswijk maar liefst zestien stuks boegroes heeft!

In dit filmpje praat Jurgen met mannen over waarom zij een boegroe hebben, waar zij het hebben laten doen en wat het de mannen heeft opgeleverd. Ook praat hij met de bekendste boegroe-dokter van Suriname, dokter Voight. Al acht jaar helpt dokter Voight mannen aan een boegroe. Elke week krijgt hij 4 tot 5 aanvragen om een boegroe te zetten en dit aantal lijkt maar niet te stoppen!

Bron foto's: Metropolis

Bron foto’s: Metropolis

Toen ik dit geniale filmpje van Metropolis voor het eerst zag, lag ik echt op de grond van het lachen. Ten eerste vind ik het geweldig hoe openlijk en smakelijk de mannen over deze piemeltrend praten. Een van de mannen vertelt zelfs dat sinds hij de boegroe balletjes heeft laten zetten, hij geen mobiel meer heeft, want vrouwen bleven hem bellen om ze te komen verwennen. En ander wordt moe van zijn vriendin, die hem sinds het zetten van een boegroe niet meer met rust laat. Je voelt hem al aankomen, dit filmpje is gewoonweg hilarisch. Echte Surinaamse droge humor!

Mocht je nou denken na het zien van dit filmpje, Hey ik wil dit ook! In Nederland kun je ook boegroes laten plaatsen bij Cash & Glory. Bekijk het filmpje van Jurgen hieronder en let op: aan het einde van het filmpje laat een man zien hoe zijn piemel eruit ziet met boegroes. Just so u know:

De verkorte versie:

De langere versie (alleen met Flash en niet te zien op mobiel):

Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

1 Comment

  • Reply Rowan 16 januari 2014 at 4:13 PM

    Wauwie! I didn’t know this! Hahaha they must be crazy!

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.