Home Lifestyle Must See

MUST SEE: programma ‘Atlas’ in Suriname!!

17 augustus 2014

Een soort expeditie Robinson in Suriname, je leest het goed!! Het tweede seizoen van het avonturenprogramma Atlas vindt dit jaar plaats in Suriname. Maar liefst 12 BN-ers zullen in een avontuurlijke tocht ondernemen en in de voetsporen van de goudzoekers van Suriname treden. Dit betekent tien afleveringen jungletochten, goudkuilen vinden in het zuiden van Suriname en onderhandelen in het centrum van Paramaribo. Ik kan niet wachten!

atlas suriname still

Voor wie het programma Atlas niet kent; Atlas is een programma waarin Bekende Nederlanders een trektocht maken door een land heen. In twee teams strijden ze om de hoofdprijs die uiteindelijk maar door 1 persoon gewonnen kan worden.

De eerste serie van Atlas speelde zich afgelopen jaar af in Marokko. In deze serie moesten twaalf bekende Nederlanders een extreme tocht over de historische handelsroute tussen de Sahara, over het Atlasgebergte, naar de koningsstad Marrakesh afleggen. Ik vond het programma echt geweldig, het is een beetje een mix tussen Expeditie Robinson en Peking Express. De winnaar van Atlas 2013 was Mimoun Ouled Radi.

atlas logo suriname

Deze keer doen er weer twaalf BN-ers mee, en ook een aantal Surinamers! Schaatser Bob de Jong, actrice Kimberley Klaver, rapper Negativ, acteur Tim Murck, scenarioschrijfster Frieda Mulisch, zangeres Shary-An, cosmetisch arts Robert Schoemacher, actrice Yootha Wong-Loi-Sing, platenbaas Stacey Rookhuizen, presentatrice Tess Milne, acteur Tim Haars en zanger Brace doen dit jaar mee aan Atlas!

kandidaten atlas goed

De race tussen de twee teams begint in Fort Nieuw Amsterdam. Vanaf daar trekken de deelnemers naar de goudkuilen in het zuiden van Suriname, het binnenland en daarna naar het handelscentrum in de hoofdstad Paramaribo. In elk van de 10 etappes strijden twee teams om een stuk van de Atlas: de kaart die uiteindelijk de vindplaats zal prijsgeven van het goud uit het regenwoud.

Atlas 2014 is vanaf maandag 18 augustus om 20.25 uur te zien op Nederland 3. Bekijk de trailer hier:

Bron stills en foto’s en meer informatie: Atlas

LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.