Home Life Lifestyle Must See

MUST SEE: Second Coming met Idris Elba! En WIN 2×2 kaartjes voor deze film!

27 maart 2016

Stel je eens voor: je hebt een prima huwelijk, op een klein detail na: jullie hebben al maanden geen seks gehad. Maar.. ineens ben je toch zwanger?! In de dramatische film ‘Second Coming’ met Golden Globe winnaar Idris Elba, is dit het geval. Vanaf 7 april is deze film te zien in de Nederlandse bioscopen. En natuurlijk kun jij bij ThisGirlSBlackBook kaartjes winnen! Check hieronder de trailer van Second Coming en hoe je kaartjes wint:

Second Coming is het filmdebuut van Britse filmmaker Debbie Tucker Green, waarin Jackie, (Nadine Marshall) na maanden niet met haar man Mark (Idris Elba) naar bed te zijn geweest, toch zwanger is. Ook heeft ze geen buitenman of dergelijke, dus hoe ze in hemelsnaam zwanger is, is haar een raadsel. Maar ook haar man begint aan haar te twijfelen, van wie is dit kind eigenlijk?

Second Coming 15. Idris Elba (Mark). Photo by Stephen Cummiskey_v01 KLEIN

Wat lijkt mij dit een hels dilemma!! Ik ben dan ook serieus benieuwd wat de plot van deze film is? Heeft ze een keer een vrijpartij met haar man gehad toen ze slaapwandelde? Heeft iemand wat in haar drinken gedaan en haar verkracht? De meest lugubere dingen spoken door haar hoofd. Het lijkt mij in ieder geval een ware nachtmerrie.

Second Coming 12. Nadine Marshall (Jax) & Idris Elba (Mark). Photo by Stephen Cummiskey_v02 KLEIN

Hieronder meer info over de film:

Second Coming
De Jamaicaans-Britse Jackie is in verwachting van haar tweede kind maar heeft dit nog niet aan haar man Mark verteld. Het is al maanden geleden dat ze voor het laatst met hem naar bed is geweest en toch kan het van niemand anders zijn… Wanneer haar zwangerschap vordert, moet ze Mark en hun 11-jarige zoon JJ wel inlichten. Maar als Mark de conceptiedatum berekent, slaat zijn blijdschap om in twijfel. Jackie snapt zelf ook niets van haar zwangerschap en kruipt steeds verder in haar schulp. Haar zenuwslopende zwangerschapskwaaltjes worden steeds alarmerender en ze begint aan haar eigen gedachtes te twijfelen. Als ook hun 11-jarige zoon JJ (Kai Francis Lewis) onder hun ruzies begint te lijden, wordt het stel gedwongen hun huwelijk onder de loep te nemen.

Second Coming 22. aan tafel KLEIN

Hier kun je de trailer bekijken:

Second Coming Trailer NL from Full Color Entertainment on Vimeo.

In samenwerking met de fantastische mensen van Full Color Entertainment (de Nederlandse filmdistributiemaatschappij die het belang van diversiteit in films ziet, lees hier meer) mogen wij 2×2 kaartjes in een Amsterdams filmtheater voor deze spannende film weggeven. Wil jij kans maken op kaartjes, volg dan de volgende stappen:

1: Laat een reactie achter onder deze Facebookpost waarom jij graag ThisGirlSBlackBook leest. Simple as that! Als je geen Facebook hebt, kun je onder deze post een reactie achter laten.
2: Volgende week donderdag 31 maart maak ik op Facebook de winnaars bekend!

—————————————————————————————————————-

Schrijf je in voor de TGSBB nieuwsbrief! Hierin word je op de hoogte gehouden van alle nieuwe blogposts, winacties, data kookworkshops, recepten en nog veel meer leuks! Wil je je inschrijven, dan kun je dat hieronder doen (let op: pas na bevestiging van je emailadres sta je ingeschreven)LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

4 Comments

 • Reply Valerie 27 maart 2016 at 1:04 PM

  Omdat this girls black book een toevoeging is in het leven van de gekleurde vrouw & meisjes

  • Reply TGSBB 27 maart 2016 at 2:26 PM

   Dankjewel Valerie!!

 • Reply Renova Keteldijk 27 maart 2016 at 8:48 PM

  Ik lees graag artikel van tgbb omdat het om uiteenlopende onderwerpen gaat die gericht zijn op de donkere moderne vrouw and I love it.

  • Reply TGSBB 27 maart 2016 at 9:04 PM

   Dankjewel Renova!!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.