Home Lifestyle Mommy Must See

MUST SEE: Taarten van Abel in Suriname

23 augustus 2013

Ik ben grote fan van het programma ‘Taarten van Abel’ en ik kon mijn geluk dan ook niet op toen Abel een keer in Suriname was bij de guitige Elijah. Deze schattige jongen wil zijn vader verrassen met een zelfgemaakte bojo. Hoe hij dat gaat doen en hoe hij samen met Abel de bojo bakt, moet je echt zien. Ik beloof je: je loopt de hele dag met een dikke vette smile rond na het zien van dit filmpje!

Deze aflevering is door mijn hele familie bekeken, simpelweg omdat hij zo ontzettend grappig maar ook ontzettend ontroerend is. De taarten van Abel is een programma waarbij kinderen een brief (tegenwoordig vermoed ik dat dit een email is) schrijven aan Amsterdamse banketbakker Abel (van Taart van mijn Tante). Hierin vermelden ze voor wie ze een taart willen maken en waarom.

In deze speciale aflevering gaat Abel naar Suriname omdat Elijah uit Paramaribo hem een brief heeft geschreven. Hij wil een Surinaamse bojo maken voor zijn vader in Nederland. Tijdens het maken van de taart vertelt Elijah over zijn leven in Suriname, over zijn moeder en stiefvader en over zijn vader en zijn vriendinnetjes (LOL!). En Abel praat natuurlijk lekker mee met hem terwijl ze samen een bojo produceren. Je leert dus meteen, mocht je het nog niet weten, hoe je een bojo maakt.

Ik waarschuw je: deze aflevering is een mega tearjerker. Ik hield het totaal niet droog! Wil je weten waarom? Je kunt de aflevering hier bekijken.

Voor wie zou jij graag een taart willen bakken?

LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.