Beauty Haar Home Life

NEW TGSBB FACE: Afrolicious Anna A-Reynolds!

13 september 2014

Zoals ik eerder vertelde in dit verhaal zocht ik een tijdje geleden versterking voor ThisGirlSBlackBook. Een van de dames die het team van ThisGirlSBlackBook komt versterken is de Ghanese-Nederlandse afrolicous 24-jarige Anna, student, model en party girl! Voor ThisGirlSBlackBook maakt zij prachtige visuele dagboeken, van haar looks en haar leven. In deze post stelt zij zich voor aan jullie! Meet Anna A-Reynolds:

Anna.. meer dan ‘die afro’10287212_704018649641194_1470067475_n
CLICK HERE TO READ THIS POST IN ENGLISH

“Als mensen mij zoeken ‘in the crowd’, zoeken ze naar een zwarte volle afro. Mijn afro, mijn haar, is ook het meest besproken onderwerp van bijna iedere dag. Mensen op straat vragen me of mijn haar echt is. Mensen die me net leren kennen kijken eerst naar mijn haar en dan naar mij. Daarna komt de onvermijdelijke vraag: Stijl je je haar weleens? Het antwoord is: nee. En ik ben zelfs al mijn hele leven naturalista. Nog nooit heb ik mijn haar gerelaxed of gestijld.

anna baby

Als baby had ik al een afro!

Maar ik ben natuurlijk meer dan ‘die afro’, zoals mensen mij weleens noemen. Ik ben Anna, 24 jaar, Rotterdamse en vernoemd naar mijn Ghanese én Nederlandse oma die beiden Anna heten. Ik ben opgegroeid in twee culturen, the best of both worlds en in tegenstelling tot wat mensen denken zijn mijn ouders nog steeds gelukkig getrouwd.

anna familie

Mijn hele familie!!

Ik heb er trouwens een hekel aan als mensen mij een halfbloedje noemen, ik zie mijzelf als dubbelbloedje en geniet echt van zowel mijn Ghanese als Nederlandse roots!

anna en jefferson

Jeff en ik bij Appelsap

Zelf ben ik sinds een tijdje happily in love met Jefferson, ook wel bekend van streetwear label Daily Paper. Met hem en mijn vriendinnen geniet ik van het leven. Vooral in de zomer kom ik helemaal tot leven als ik festivals en allerlei leuke events bezoek.

party 3

Party bij Super Rich Kids

Muziek, eten, natural hair, fashion en cultuur, noem het op en ik ben er voor in! Ik ben een echte party girl!!

party

Natuurlijk neem ik ook de tijd om de serieuzere kanten van het leven te ervaren.

anna studie Ik studeer Kunstzinnige Therapie in Leiden en werk daarnaast parttime als model. Misschien heb je mijn hoofd (en afro) weleens voorbij zien komen in een tv spotje of in een folder voor een meubelzaak.

modeltime

Model-vriendin Cherella en ik

modeltime 2

Naast de commerciële klussen vind ik het ook te gek om shoots te doen voor beginnende fotograferen en visagisten.

Wil jij meer weten over mijn hoogte- en dieptepunten, mijn leven als student/parttime model én natuurlijk mijn afrokapsels, houd mijn visuele blog op ThisGirlSBlackBook in de gaten! Ondertussen kun je mij ook volgen op Instagram!

LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

1 Comment

  • Reply Rowan 15 september 2014 at 12:25 PM

    Leuk, leuk!!

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.