Food Home Life Lifestyle

Nieuwe Data Kookworkshops Roti en Pom maken in mei en juni! Laatste keer!!

3 april 2016

Dag lieve kookworkshop geïnteresseerden! Vandaag de allerlaatste data voor de kookworkshops roti en pom maken in mei en juni. Na deze data houden de kookworkshops voor individuele inschrijvingen helaas op. Wil je een workshop Surinaamse pom of roti koken volgen? Dan is dit je laatste kans! Check snel de data:

Mocht je na deze data in juni nog een kookworkshop bij me willen volgen, dan kan dat alleen in groepsverband, dus als je bijvoorbeeld met een groepje vriendinnen(high tea, vrijgezellenuitje, etc), familieleden, collega’s (teamdag) of dergelijke een workshop wil volgen. Hiervoor kun je mailen naar: kookworkshops@thisgirlcancook.nl.

Hieronder de data:

Data en tijden mei en juni:

MEI:

  • Zondag 29 mei ROTTERDAM
    1: POM workshop, 11-14:15  (nog maar 2 beschikbaar )
    2: ROTI workshop,  16-19:15 (nog maar 4 beschikbaar!!)

JUNI:

  • Zondag 12 juni AMSTERDAM
    1: POM workshop, 11-14:15 (VOL)
    2: ROTI workshop,  16-19:15 (VOL)

Alle workshops, behalve die van zondag 29 mei, worden gehouden in Amsterdam en kosten €50 per persoon.

Hoe meld ik me aan?

Zo werkt het:

1: Vul hieronder het formulier in

2: Kies een dag en daarna welke sessie

3: Vul in met hoeveel personen je wil komen

4: Vul bij het extra opmerkingen veld in of je vegetarisch/vegan bent of allergisch bent

5: Druk op verzenden.

——————————————————————————————————————

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

——————————————————————————————————————

Als het goed is zie je na inschrijving dat ‘jouw aanmelding succesvol is verzonden’. Zodra ik je aanmelding binnen heb, ontvang je van mij een betaallink via Mollie Payments. Zodra ik de betaling heb ontvangen, is de inschrijving definitief en kan het kookplezier beginnen! ( Lees meer over de betaling, afzegging en restitutie verlenen in de algemene voorwaarden.)

Onderstaand lees je wat je precies leert en wat de kosten zijn:

Wat gaan we maken:

Surinaamse pomworkshops
Tijdens deze workshop zullen we een echte authentieke Surinaamse pom maken. Pom is een populair gerecht dat wordt klaargemaakt op speciale (feest)dagen. Pom is een Joods-Creoolse ovenschotel die wordt gemaakt van pomtajer (een knol), zoutvlees (gepekeld rundvlees) en kip. Maar, de pom is ook vegetarisch (en zelfs geheel vegan) te maken met tempeh en paddenstoelen! In eerder workshops bleek dit een groots succes! Mocht je dit willen, dan kun je dat hierboven in het formulier bij extra opmerkingen vermelden.

In deze workshop leer je koken op gevoel en de basis van het pom maken, met jouw eigen smaak. Houd je van een iets zoetere pom, dan laat ik je zien wat je moet toevoegen of weg moet laten. Houd je van een lekker pittige pom? Dan laat ik je het geheim zien van de Surinaamse keuken

Naast de pom maken we ook een Surinaams gemarineerde kip (of tempeh) die wordt gestoofd in zelfgemaakte marinade. Tot slot eten we alles op met Surinaamse rijst en verse knapperige snijbonen.

Surinaamse rotiworkshops
Voor iedereen die geïnteresseerd is en/of gek zijn op de Surinaamse keuken. Tijdens de workshop zullen we de Surinaams-Hindoestaanse roti maken. We maken niet alleen de roti plaat, maar ook de toespijs: kerriekip, aardappels en echte Surinaamse kousenband. Dit alles maken we met authentieke masala uit Paramaribo!

Het is een intensieve workshop waarbij je flink aan het kneden en koken slaat, maar het eindresultaat mag er zijn: diverse rotiplaten en toespijs om naar huis mee te nemen.

Alle workshops kosten €50 per persoon, Dit is inclusief water, koffie, thee, Surinaamse stroop (limonade) en/of gemberbier.

Op aanvraag kunnen we ook workshops organiseren in andere steden voor groepen.

Benieuwd naar hoe de workshops eruit zien? Check hier de foto’s van de afgelopen kookworkshops!
Op de hoogte blijven van alle data en foto’s? Like de Facebookpagina van ThisGirlCanCook!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.