Home Life Mommy

NIEUWS UPDATE: Mijn nieuwste project

19 augustus 2014

Lang heb ik getwijfeld of ik dit bericht wel moest delen op mijn blog, want alhoewel het mijn persoonlijke black book is, is het volgens mij niet zo dat mijn lezers zitten te wachten op een privé dagboek. Maar dit…mijn allernieuwste project is zo groot dat ik het graag met jullie wil delen. Lees verder als je benieuwd bent!

moeder en kind

Een tijdje geleden zocht ik naar een haarproducttester. Inmiddels heb ik zo ontzettend veel leuke, lieve en goede reacties gehad dat ik werkelijk kan zeggen dat ik toplezers heb. Vrouwen (en waarschijnlijk een enkele man? ) die intelligent zijn, weten waar ze het over hebben, geïnteresseerd zijn in de diepgaande dingen des levens, elkaar inspireren en motiveren. Binnenkort hoor je wie de nieuwe haarproducttester is!

Naast een haarproducttester wordt het team aangevuld met een vast dagboek van een geweldige naturalista en mogelijk een make-up tester. De reden waarom ik versterking zoek, is dus het nieuwe project! Misschien heb je het al gespot toen je me tegenkwam op een event of op straat, misschien ook niet en dacht je: wat heeft die Tewa een pens in het echt!

Want…..ik ben maar liefst 5 maanden in verwachting van een klein meisje!!!! Yihaa!!!! Kort gezegd houdt dit in dat ik mijn leven beter zal moeten indelen, vooral efficiënter dan voorheen. De link met de producttester is, omdat ik door mijn zwangerschap veel last heb van hormoonveranderingen het voor mij steeds lastiger is om producten te testen, vandaar dat ik dit gedeelte aan zal overdragen. Ik ben natuurlijk nog steeds in staat om de leukste must sees, events en anderen te beschrijven, dus voor de rest gaat alles gewoon door als voorheen.

Ik ben ontzettend blij dat ik samen met mijn vriend (ook wel verloofde hihi) een kindje krijg! YAAAAAYYYYY!! Ik maak alles heel bewust mee en doe het heel rustig aan. Mijn ouders kunnen hun geluk niet op en kijken erg uit naar het grootouderschap. Rozengeur en maneschijn, zo zou je het wel kunnen noemen. Op het enige minpuntje na dat ik als toekomstige moeder vrijwel geen vriendinnen met kinderen heb en geen idee heb waar je soms tegenaan loopt of hiermee omgaat. Ik vraag veel aan mijn moeder, maar diens herinneringen zijn soms wat verouderd, hahaha en daar kunnen we dan weer smakelijk om lachen.

moeder afro kind afro

Laatst wilde ik met vriendlief een buggy kopen en werd ik duizelig van de keuzes (en de prijzen, to be honest). Ik vraag me echt af hoe de huidige moeders dit hebben gedaan, kregen jullie tips van anderen of liet je je voorlichten door een verkoper? En wat koop je wel/niet tweedehands? Welke boeken moet je lezen? Zoals je ziet sta ik echt geheel open voor allerlei baby en moederschap advies, van haren wassen, tot oorgaatjes prikken bij een kind, noem het op.

Qua website kun je binnenkort EIN-DE-LIJK een nieuw design verwachten, maar qua content komt er dus zelfs iets meer op de website te staan. Mijn nieuwe project is een levenslang project en her en der zul je er wat over lezen omdat mijn dochter zo’n groot deel van mijn leven zal uitmaken. Maaaaaar….don’t worry, het wordt geen gehele This Girl S Black Baby- blog. :))

Mocht je vragen, tips, tricks hebben, laat gerust een comment achter!

Veel liefs, (momma to be) Tewa!

LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

31 Comments

 • Reply BlackEmpress 19 augustus 2014 at 8:53 AM

  Wat een leuk nieuwtje! Ik mag alweer bijna bevallen van ons meisje.
  Wat ik als tips kan meegeven. Laat je niet gek maken en probeer vooral te profiteren van acties, de gratis dozen met babyspullen van o.a Kruidvat en Prenatal zijn ook mooi meegenomen. Je krijgt dan ook veel informatieve mailtjes en leuke tijdschriften.
  Je kunt alles zo duur/goedkoop maken als je zelf wilt. Ga gewoon af op je gevoel ( beginnend moederinstinct:) Qua tweedehands spulletjes heb ik veel gehad van een vriendin wiens kindje pas 1 geworden is. Op een braderie heb ik een luieremmer kunnen kopen voor maar €4!! Kleertjes zou ik niet gebruiken/kopen van vreemden maar ja een ieder voor zichzelf.
  Heb vooral veel plezier in deze nieuwe fase van jullie leven en geniet van je zwangerschap!
  Groetjes Lorraine

  • Reply TGSBB 19 augustus 2014 at 9:01 AM

   Thanks Lorraine voor de tips!! Ik had hier nog niet aan gedacht idd! Groetjes Tewa

 • Reply dieuwke 19 augustus 2014 at 9:12 AM

  Hey schat, wat een geweldig nieuws, een meisje! Jongens zijn ook leuk maar toch 😉

  Ik kan niet wachten om te weer te zien, geniet ervan! XXXX

  • Reply TGSBB 19 augustus 2014 at 9:15 AM

   Thank you my honey

 • Reply Zulema 19 augustus 2014 at 9:17 AM

  Wat leuk van harte. Ga je ook dragen dan aangezien de foto die je hebt geplaats. Lees daar ook over. Sluit je aan bij verschillende FB groepen over van alles. Borstvoeding, opvoedstijlene noem maar op. Ik heb net mijn tweede gehad na 4.5 jaar en het is weer even wennen. Merk wel dat ik makkelijker ben in bepaalde zaken dan bij de de eerste. Een luier emmer bijv zoals hierboven beschreven wordt is het meest nutteloze wat er is van de uitzet. En Marktplaats is echt wel een uitkomst vooral voor kinderwagens, maar dat ben ik. ( heb ook wat te koop staan) haha eigen belang. Geniet ervan en laat het over je heen komen.

  • Reply TGSBB 19 augustus 2014 at 9:20 AM

   Ja ik wil een draagdoek idd! Vond jij dat handig? Waar gooi jij de luiers weg? Het kan natuurlijk ook gewoon id prullenbak toch? Of is dat onhygienisch? Thanks voor je tips!

 • Reply Simone 19 augustus 2014 at 9:18 AM

  Waauw dat is echt groot nieuws, heel leuk dat je dat met ons wil delen. Ik ben zelf geen moeder, maar ben er wel nieuwsgierig zo nu en dan wat over jouw dochter te lezen. Congratzzz en veel plezier met jouw moederschap!

  • Reply TGSBB 19 augustus 2014 at 9:19 AM

   Dankjewel lieverd! Wat leuk on te horen 🙂

 • Reply Chyrelle 19 augustus 2014 at 9:47 AM

  GEFELICITEERD! Wat leuk. Helaas geen tips van mij, ben geen mama. Heb wel twee vriendinnen die een kindje hebben. Waarvan er een(nu is haar zoon 3) ooit iets zei wat mij is bijgebleven:’bij m’n tweede kind luister ik niet naar al die adviezen van al die mensen, maar naar mijn gevoel, dat had altijd gelijk.’
  Ik weet ook van beide dat ze graag tweedehands spullen, ook kinderwagen, overnamen van andere (kleding wel van bekenden en dat werd extra gewasen).
  Ga lekker genieten, luister naar je lichaam, laat mensen je niet onzeker maken met hun gepraat en rust, je krijgt het al druk zat!
  Veel geluk en succes. Xxx

  • Reply TGSBB 19 augustus 2014 at 11:23 AM

   Dankjewel voor je lieve tips!! Luisteren naar mn gevoel of moeder instict zal ik ook zeker moeten doen idd. Groetjes Tewa

 • Reply Jessica 19 augustus 2014 at 11:29 AM

  Hey kleine zus, Gefeliciteerd en geniet ervan! Mijn tip alles uitproberen voor dat je koopt 🙂 anders koop je ongeveer alles 😉

  Wagen: zoek er eentje uit die met 1 hand in en uit te klappen is en in een kleine auto past, flexibel en wendbaar is. Ik vond de Stokke van mijn zus een mooie wagen heel erg licht en wendbaar, zelf had ik een grovere wagen van Quinny die ik vooral met buiten wandelen echt super vond, fijne wielen etc ook op het strand! Je moet vooral kijken wat ga je er mee doen, misschien ga je je kindje meer dragen en dan is een dure wagen overbodig! EEn buggy is dan misschien al genoeg de quinny Zap is dan echt een hele handige en die kan je bij mij uitproberen 🙂 Check MP voor een mooie 2hands dikke zoen en geniet ervan XXXX

  • Reply TGSBB 19 augustus 2014 at 2:33 PM

   Dankjewel lieve grote zus!! xxx

 • Reply Sabine 19 augustus 2014 at 11:51 AM

  Hee Tewatha, gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik spreek je misschien nog wel op de verjaardag van je zus, maar ik heb uiteraard – met twee kindjes van 1 en 3 – meer dan genoeg tips en tricks (en spullen) om eventueel met je te delen. Advies nr 1: Lees uiteraard veel over zwangerschap en baby’s, maar niet Te veel! Want je wordt al snel helemaal gek van alle tegenstrijdige info en meningen van anderen. Ga op je gevoel af. (O en alvast tip 2: ja plasluiers kunnen zo in de prullenbak, nee poepluiers niet want dat stinkt! Tenzij het borstvoeding- poepluiers zij , die stinken niet 🙂

  • Reply TGSBB 19 augustus 2014 at 2:34 PM

   hai Sabine,
   thanks voor de tips, ik dacht al dat de poepluiers geen fraaie geur achter zouden laten haha! Zie je gauw!! xx

 • Reply Noenoe 19 augustus 2014 at 12:54 PM

  Gefeliciteerd, I wish you a happy mom to be time. Bless you

  • Reply TGSBB 19 augustus 2014 at 2:34 PM

   dankjewel !!

 • Reply Joyce 19 augustus 2014 at 1:51 PM

  Aww, zo cute! Gefeliciteerd! <3

  • Reply TGSBB 19 augustus 2014 at 2:34 PM

   Dankjewel! Heb jij ook een kleine meid, zie ik dat goed? groetjes Tewa

 • Reply tamica 19 augustus 2014 at 2:17 PM

  hoi goedoe. het moeilijkste voir mij was dat ik teveel wist waardoir ik paniekaanvallen kreeg. de eerste maanden heb je niet veel nodig voor de baby heb ik geleerd. laat je niet verleiden doir de verkopers. je gevoel gaat soms met je verstand vandoor. en weet er is bomvol info in de family. je hebt ons nummer. hahaha geniet nu van je slaap straks is hij zoek

  • Reply TGSBB 19 augustus 2014 at 2:35 PM

   hahah dat is ook een grappige, dat je zelfs teveel kan weten. Ik wil inderdaad dus niet naar die winkels waar men je het duurste van het duurste aan wil smeren. Ik ga nu direct een dutje doen hahaha! xxx

 • Reply Kirsten 19 augustus 2014 at 2:25 PM

  Gefeliciteerd met je zwangerschap! Geniet ervan!
  Qua speelgoed zou ik ook kijken op rommelmarkten e.d., want dikwijls is het nog heel mooi en vrijwel niet gebruikt + wordt het verkocht voor een klein prijsje…

  • Reply TGSBB 19 augustus 2014 at 2:36 PM

   Ah wat een goede tip! Thanks Kirsten!

 • Reply Vida 19 augustus 2014 at 3:28 PM

  Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Fijn al die tips hè? Als tip wil ik je geven, koop de belangrijke grote dingen zoals buggy en uitzet van het kamertje. Maar kleding, schoentjes en speelgoed zal je genoeg als cadeau ontvangen!! Je zal (denk ik) ook een babyshower krijgen. Je zal een lijst krijgen wat je nodig hebt zodat je dat allemaal als cadeau krijgt. Dus je zal genoeg cadeautjes krijgen meid. Het is ook zonde als je teveel kleine kleertjes hebt. Want binnen no. time past het de baby niet meer omdat ze snel groeien.

  • Reply TGSBB 8 september 2014 at 12:22 PM

   Dankjewel voor de tips!! Ik heb doordat ik weinig vriendinnen heb met kinderen weinig dingen ontvangen en ik doe geen babyshower, maar ik zal her en der wat laten vallen wat ik nodig heb hahah!

 • Reply Audrey 19 augustus 2014 at 6:06 PM

  Wat leuk!!!!!!!!!! Van Harte Gefeliciteerd. 🙂
  Om kosten te besparen zijn kadootjes (ook in envelop) een ware oplossing en “nieuw” spul kun je na gebruik altijd kwijt op marktplaats.
  Het hebben van een meisje is ge-wel-dig.
  Veel plezier met je zwangerschap, geniet ook tijdens de hel-momenten want zodra je je dochter aan zult kijken zul je weten waarom 🙂

  • Reply TGSBB 19 augustus 2014 at 7:25 PM

   Haha de hel momenten idd! Thanks voor de tips!!!! Xxx

 • Reply Carla 20 augustus 2014 at 7:36 PM

  Hee, Twit, wat een goede, leuke, bruikbare tips! Inderdaad lijkt een ook wel geschikt hoor. Groetjes, jouw moeder, meest blije Oma ter wereld.

 • Reply Meg 20 augustus 2014 at 9:47 PM

  Yeaah zo leuk! Je buikje is al zo mooi…!
  Mijn tip: doe wat je denk dat goed is. Vooral als je kind is geboren ;).
  Ik deed elke luier (plas en poep) direct in de container. Maar weet niet of je er eentje hebt… Anders kun je ook zo’n luierzakje met geur kopen.
  Bosiesss en brasa’sss

  • Reply TGSBB 20 augustus 2014 at 10:06 PM

   Ja ik heb een bescheiden buikje maar ze laat zich nu goed voelen met haar schopjes hahah! Dankjewel voor je tips!!xxx

 • Reply Nirosha 3 oktober 2014 at 3:15 PM

  Wat ontzettend leuk, gefeliciteerd!

  • Reply TGSBB 3 oktober 2014 at 8:00 PM

   Dankjewel!!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.