Beauty Events Haar Home Lifestyle

EVENT: Pop up store voor naturalista’s: Honeylicious Curls & Kinks by Tia’s Mimosa

21 oktober 2014

Woon je toevallig in Amsterdam en ben je gek op handgemaakte natuurlijke producten voor jouw kroeshaar en krullen? Dan mag je de pop up store van Tia’s Mimosa op 9 november zeker niet missen. Deze eendaagse winkel wordt geopend in de Haarlemmerstraat onder het thema ‘Honeylicious Curls & Kinks. Ook wordt er een workshop gegeven over hoe je je kroeshaar kunt wassen met natuurlijke zeep.

tia's mimosa pop up shop

Honeylicious Curls & Kinks Pop up store by Tia's Mimosa

De Haarlemmerstraat is een van de leukste en bekendste straten in Amsterdam, waar onder andere de lekkerste theewinkel van Nederland, de Teabar zit 😉 Ook zitten er heel veel gave kledingwinkels en veel conceptstores. Wat ik al tijden mis in Amsterdam is een winkel waar je (natuurlijke) producten kunt kopen voor kroeshaar. Natuurlijk kunnen we naar de Tuinen gaan en daar onze slag slaan, maar hoe fijn is het om een winkel te hebben waar men verstand heeft van de kroeshaarproducten die zij verkopen, omdat zij die zelf hebben gemaakt?

Natuurlijke haarproducten voor kroeshaar

sweet honey soap tias mimosa

Ook al is het dus maar voor één zaterdag, Tia’s Mimosa (normaal een webwinkel voor naturalista’s) heeft besloten om een pop up store te openen. De inspiratie voor het thema is hun Sweet Honey Soap, een van de best verkochte producten uit het assortiment van Tia’s Mimosa. De zeep bevat acacia honing, kaolien klei en sheaboter.  Ook zal er een van 14:00-14:45 een workshop worden gegeven over het gebruik van natuurlijke zeep voor kroeshaar. De workshop kost echter wel €25, maar hiervoor krijg je een speciaal Tia’s Mimosa pakket. Wil je erbij zijn? Check onderstaande info:

  • Wanneer: zondag 9 november 2014
  • Tijd: 15:00-19:00 uur
  • Waar: Haarlemmerdijk 41, 1013 KB, Amsterdam
  • Prijs: het volgen van de workshop kost €25 pp, aanmelden kan via de website van Tia’s Mimosa.
LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.