Beauty Body Haar Home Make up Travel Travel lifestyle

SHOPLOG: New York beauty en shopping aankopen

19 juni 2014

Een paar weken geleden alweer zat ik gezellig met een vriendin in New York. In mijn New York diaries kon je bijhouden wat ik die dagen heb gedaan. Mijn New Yorkse leven bestond vooral uit eten, maar gelukkig vond ik ook nog de tijd om wat te shoppen. In deze shoplog laat ik je alle producten zien die ik heb gekocht. Van make-up tot haarproducten tot sneakers!

HAARPRODUCTEN

shoplog haarproductenWat had ik  een geluk! Bij een aantal winkels, zoals Target en Walgreens was het Buy One Get One Free op de Shea Moisture producten. In de eerste Walgreens die ik bezocht was het assortiment bijna uitverkocht en heb ik alleen het Yucca & Baobab Anti-breakage masker (17 dollar) kunnen halen en de Coconut & Hibiscus Curl and style milk (10 dollar). Die Curl & Style milk had ik al in Nederland gekocht, maar ik ben op wonderbaarlijke wijze een hele fles kwijtgeraakt… Later kocht ik nog twee potten Curl Enhancing Smoothie (11 dollar), de Curl & Shine conditioner (12 dollar) en de Deep Cleansing Shampoo van Shea Moisture (10 dollar). Geweldig om te zien hoeveel soorten en lijnen Shea Moisture er bestaan. Er is zelfs een hele baby/kinderproductlijn én een geweldige make-up lijn die je exclusief bij Target kunt kopen. Ook vergreep ik me aan wat andere merken, ik kocht de As I Am Moisture Milk (11 dollar), de Taliah Waaijd Curly Curl Cream(9 dollar) en twee potten van mijn favoriete moisturizer van Karens Body Beautiful, de super duper hydrating cream (16 dollar). Die vriendin met wie ik was heeft me echt uitgelachen toen ik al mijn gekochte haarproducten uitstalde, but I do not care. Dit heeft me zoveel geld gescheeld. Het was alleen even peentjes zweten bij de douane.

HUIDPRODUCTEN

shoplog nyc beautyporductenOp dit gebied ben ik best netjes gebleven al zeg ik het zelf. Ik wilde al heel lang het detox face mask van Malin+Goetz en deze kocht ik bij Macy’s voor 36 dollar. Heerlijk als je een dag foundation hebt gedragen en je echt een grondige reiniging nodig hebt. Daarna kocht ik in een boetiekje in het Meat Packing district deze geweldig geurende handcreme van Apotheke (8 dollar). Hij ruikt heel erg kruidig en is heerlijk rijk. Ik wou dat ik de grote tube had genomen, want als ik hem opdoe ruiken en voelen mijn handen heerlijk voor zeker twee uur. Daarnaast was ik heel erg benieuwd naar de producten van Aveeno. Zij hebben een speciale lijn voor de eczeemgevoelige huid. Ik kocht de Skin Relief Body Wash (8 dollar) en de Daily Moisturizing Lotion (7 dollar). Over beiden ben ik heel tevreden en zal ik binnenkort een review schrijven. Als laatste product heb ik de veelbesproken Lady Speed Stick (5 dollar) gekocht, een deodorant die echt zou moeten werken tegen zweetluchtjes. Ik heb hem niet vaak gebruikt, maar de keren die ik hem op heb gedaan vond ik hem erg poederig ruiken. Niet verkeerd, maar ik ben nog niet in de zevende hemel.

KLEDING EN SCHOENEN

shoplog nyc schoenen uggsIk was niet alleen op beautyjacht, maar ik wilde ook heel graag leuke schoenen kopen. Sneakers kopen is nooit moeilijk voor mij, maar met mijn kleine voetmaat vind ik het lastig om hakken te kopen. Ik lijk al vrij snel een klein meisje in mama’s hakken. Gelukkig slaagde ik deze keer bij Ugg, waar ik deze zomerse sleehakken kocht (120 dollar). Ze lopen zooooo lekker!

shoplog schoenen nycDaarna heb ik in Harlem bij een soort Footlocker deze Nikes gekocht (80 dollar). Vrij basic en daarom perfect voor mijn werk.

shoplog nyc topsIk kocht ook deze twee tops Century 21, de blauwe is van Maison Scotch (23 dollar) en de groene is van een voor mij onbekend merk (15 dollar). Vooral de kobaltblauwe top vond ik zo mooi dat ik hem zonder te passen heb gekocht.

MAKE-UP PRODUCTEN

shoplog nyc make upproducten

Maar dan kon ik het toch niet laten om flink uit te pakken op de make-up afdeling. Ik heb ook een aantal make-up producten gekocht voor wat vriendinnen die ik niet op de foto heb gezet. Zoals je in dit report kon lezen ging ik langs de ELF cosmetics winkel. Wat een walhalla voor beautylovers!! Heel betaalbare en goed gepigmenteerde producten, zoals Long Lasting Luminous eyeshadow. Deze creme achtige oogschaduw kostte slechts 4 dollar. Daarnaast wilde ik heel graag een Kabuki Brush van ELF die volgens mij 5 dollar kostte. Ook kocht ik een Make-up remover pen (4 dollar) om wat vlekjes te verwijderen als je eenmaal make-up op hebt. Tot slot kocht ik een multiple use product, de High Definition Blush (4 dollar) in een paarse kleur. Je hebt echt slechts een speldenknopje nodig om je wangen een hele mooie kleur te geven en de verkoopster vertelde me dat je deze blush ook prima als lipstain kan gebruiken. Bij Sephora kocht ik deze Pure Brightening Serum Foundation van Bare Minerals (28 dollar), al ben ik wel erg benieuwd of hij toch niet te licht is voor mijn huid. Bij MAC had ik veel meer lipsticks willen kopen, maar door de drukte en helaas de slechte service heb ik het bij deze kersenrode kleur Rebel (16 dollar) gelaten. Als laatste kocht ik een sneldrogende topcoat van Sally Hansen (5 dollar).

Ik zal alle producten nog reviewen, dus hoe ze echt bevallen hoor je nog!

LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

1 Comment

  • Reply Patricia 9 juli 2014 at 8:23 PM

    Bedankt voor deze shop log Tewa. De producten van Shea Moisture ga ik zeker aanschaffen als ik over twee weken in NY ben want ik weet dat deze producten daar minder duur zijn dan hier in NL.

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.