Beauty Home Make up

TGSBB NEWS: ROOTZ Cosmetics; de eerste luxe cosmeticawinkel voor de donkere huid in Nederland!

23 oktober 2015

 Vanaf 30 oktober opent Rootz Cosmetics haar deuren in Nederland. Rootz Cosmetics is de eerste luxe cosmetica en make up winkel die zich volledig richt op de donkere huid. Dit betekent merken, visagisten en tips: speciaal voor de donkere huid. En het allermooiste is, voor iedere portemonnee wat wils!!

Wauw ladies, deze keer heb ik echt groots en leuk nieuws: Rootz Cosmetics opent in Amsterdam Zuid Oost haar deuren. Rootz Cosmetics is de allereerste luxe cosmeticawinkel voor de donkere vrouw. Stel je eens voor: een soort Douglas, maar dan voor de donkere huid!!

Hoe heerlijk is dit, dat je op één plek allerlei fantastische merken kunt vinden voor de donkere huid. Nooit meer online bestellen in de hoop dat je je juiste kleur hebt. Nu kun je gewoon lekker in de winkel testen en advies vragen. Kun je bij het ene merk je kleur niet helemaal vinden? Dan zal er vast wel een ander merk zijn die exact jouw kleur heeft!

Rootz Cosmetics Amsterdam

Van Sleek tot Flori Roberts

De winkel heeft voor ieder budget een  passend merk: Sleek (lekker cheap doch cheerful), Black Opal (betaalbaar en vertrouwd), Sacha Cosmetics (trendy en uitgebreid), Nubian Queen (voor de gevoelige donkere huid) en Flori Roberts (luxe en exclusief). Dit maakt Rootz Cosmetics voor heel toegankelijk.

LEES OOK: 10 tips voor het kopen van make-up voor de donkere huid

Visagie voor de donkere huid

Tot slot kun je bij Rootz Cosmetics terecht voor make-up advies, maar ook voor een mini make-up masterclass. Deze worden gegeven door de aanwezige professionele visagisten en zijn te boeken vanaf €12,50. Na de uitleg kun je thuis zelf aan de slag met je nieuw gekochte make-up.

Rootz Cosmetics

rootz cosmetics 2

Rootz Cosmetics is opgericht door de Curaçaose Diane Albertus. Haar doel met Rootz Cosmetics: make-up voor de donkere huid mainstream en goed verkrijgbaar maken. Om deze droom te verwezenlijken zegde Diane haar baan in de sales op. En nu op vrijdag 30 oktober doet zij de deuren van haar Rootz Cosmetics open op het Amsterdamse Bijlmerplein! A dream come true!

Ik ben superbenieuwd naar de winkel en ga er zeker heen! Zodra ik meer weet zal ik er een report over schrijven.

Adres en openingstijden:

Rootz Cosmetics
Bijlmerplein 688M / Shopperhal
1102 DZ Amsterdam Zuidoost
Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag van 9:30-17/18:00

Kijk voor meer informatie op de website van Rootz Cosmetics.

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE TGSBB NEWS-Letter! (LET OP: na aanmelding moet je je e-mailadres bevestigen. Pas dan sta je ingeschreven!)

LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

1 Comment

  • Reply Ana Alcantara 17 mei 2016 at 10:31 AM

    Super inspirerend voor Zuidoost

    Succes

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.