Events Home Lifestyle

This Girl S Black Book Agenda: MEI 2015

12 mei 2015

Elke maand zie je op ThisGirlSBlackBook de leukste (black) events in een handig overzicht. Events die ik je aanraad en waar ik zelf heen zou gaan vind je hier in de This Girl S Black Book Calender. Deze maand: de leukste events in MEI!

zaterdag 23 mei: Curlvolution Londen

curlvolution

De grootste jaarlijkse natural hair en beauty show van Engeland, Curlvolution, vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 mei. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar ik verwacht dat het zoiets is als the Natural Hair Academy in Parijs (mijn Parijs diary over dit event lees je hier).

Je kunt zoals op de website te lezen valt, veel verwachten: workshops, live-demo’s, paneldiscussies en een grote natural hair markt. Verwacht ook grote namen zoals Felicia Leatherwood, Kluermoi en Mane Divas. Kaartjes zijn te koop vanaf 20 pond.

Locatie   : London UK
Tijd         : 10:30-19:00 uur
Kosten   : vanaf 20 pond
Website : Curlvolution

Vanaf mei tot eind juli: Dreamgirls de Musical, DelaMar Theater

dreamgirls 1

Als je hem nog niet had gezien, dan is het nu de tijd om dit te doen: Dreamgirls, de musical in het DelaMar Theater. Ik ben er geweest en vond het echt geweldig! Mijn uitgebreid report en fotoverslag kun je hier lezen.

Locatie   : DelaMar Theater Amsterdam
Tijd         : aanvang 19:30
Kosten   : vanaf €25
Website : Dreamgirls de musical

Zaterdag 30 mei: International Natural Hair Meet Up Day, Amsterdam

international hair meet up day

Net als vorig jaar vindt ook dit jaar weer de International Natural Hair Meet Up Day plaats. Dit event wordt wereldwijd gehouden en dit jaar ook weer voor de derde keer in Amsterdam. Het thema dit jaar is ‘Healthy Hair & Skin from within’. Op het programma in Amsterdam staan onder andere: een workshop van de Britse Natural hair Blogger Chrystal Afro, een panelsessie, interviews, een workshop over gezond haar en een gezonde huid in relatie tot voeding en nog veel meer. Wil je lezen hoe het event vorig jaar was? Lees mijn report hier.

Locatie   : Paasheuvelweg in Amsterdam Zuidoost
Tijd         : 12:30-18:00
Kosten   : €16
Website : International Natural Hair Meet Up Day

Zaterdag 30 mei: Pink ribbon event 'Think Pink'

think pink event

Ook onder donkere vrouwen is borstkanker helaas niet onbekend. Jaarlijks worden er nog vele vrouwen getroffen door deze vreselijke ziekte. De organisatoren van Think Pink besloten daarom een groots verwenevenement op te zetten voor de multiculturele vrouw om aandacht te geven en geld op te halen voor de strijd tegen borstkanker.

In 2012 verloren de organisatoren die zusjes zijn hun moeder aan borstkanker, waardoor ze met eigen ogen hebben gezien hoe moeilijk het was om je als vrouw weer mooi te voelen. Het Think Pink event zal een dag worden waar je je als vrouw ultiem kunt laten vewennen door een team van haarstylisten, visagisten en nagelstylisten.  Daarnaast kun je lekker shoppen en modeshows, beauty en haarshows bekijken.

Wil je dit event supporten, neem een kijkje op de Facebook van Think Pink Events of de website.

Locatie   : Banierstraat, Rotterdam
Tijd         : 12:00-18:00
Kosten   : vanaf €10
Website : Think Pink website 

LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.