Events Home Lifestyle

This Girl S Black CALENDER: Maart 2015

3 maart 2015

Vanaf nu zet ThisGirlSBlackBook elke maand de leukste (black) events voor je in een handig overzicht. Events die ik je aanraad en waar ik zelf heen zou gaan vind je dus in de This Girl S Black Book Calender. Deze maand: de leukste events in MAART!

Zondag 8 maart: Miss Black Hair verkiezing

miss black hair verkiezing 2015Van alle Miss verkiezingen die worden gehouden vind ik deze de enige noemenswaardige: de Miss Black Hair verkiezing! Op zondag 8 maart 2015 wordt de allereerste Miss Black Hair Nederland verkiezing gehouden in Amsterdam. Organisatie ‘Miss Black Hair Nederland’ organiseert deze missverkiezing voor de donkere vrouw met haar natural hair. Het thema van de avond is: African meets Europe. Miss Black Hair Nederland streeft naar een schoonheidsideaal waarin de donkere vrouw zichzelf accepteert in haar natuurlijke staat. De missverkiezing is in het leven geroepen om een positief geluid te creëren voor donkere vrouwen met hun natuurlijke haarstructuur. En natuulrijk om donkere vrouwen met natural hair te inspireren, motiveren en stimuleren om hun natural hair nog meer te omarmen. Wil je erbij zijn om de 15 missen te steunen? Check de info hieronder:

Locatie   : De Koning Party & Events | Isolatorweg 29,1014 AS Amsterdam
Tijd         : 18.00 – 24.00 uur, deur open om 17.00 uur
Kosten : € 19.50 vvk of € 24.50 aan de deur
Website : http://missblackhairnederland.nl/

Zondag 8 maart: Lancering webshop Urban Chicks with brains en modeshow

urban chicks with brains webshop lanceringOp de Internationale Vrouwendag lanceert Nederlands streetwear brand Urban Chicks With Brains haar webshop! De lancering van de shop valt samen met de nieuwe collectie genaamd “Hood Entrepreneur”. Om de webshop lancering groots te vieren, wordt er een modeshow georganiseerd door het merk in het Louwman Museum. Meer informatie of wil je gratis erbij zijn? Check de info:

Locatie: Louwman Museum,  Leidsestraatweg 57, 2594 BB Den Haag
Tijd: vanaf 11.45 uur
Tijd modeshow: vanaf circa 14.45 uur
Entree: gratis

5 t/m 15 maart: De Nationale Restaurantweek

Al sinds het begin van de restaurantweek ben ik gek op dit concept: een dikke week lang voor een vast bedrag (€27,50) een drie gangen diner eten bij allerlei restaurants door heel Nederland. Zo krijg je de kans om restaurants te ontdekken en om eindelijk eens naar dat ene restaurant te gaan dat normaal boven je budget is. Zo heb ik ooit gegeten in het Okura hotel (normaal: ver over mijn budget) en ga ik elk jaar bij het College Hotel lunchen met restaurantweek. Ook dit jaar heb ik weer mijn favorieten: De Kersentuin (ietwat chique doch informeel, maar heerlijk haute cuisine dineren), Hosokawa (authentiek Japanse grill, normaal ver boven mijn budget), Merkelbach (alleen al voor de prachtige romantische locatie), Nomads (Arabisch met fusion invloeden, heel gezellig zitten), Screaming Beans (hele fijne en mooi opgemaakte gerechten), Spelt (biologisch met de lekkerste desserts ooit!), The College Hotel (echt ontzettende verwennerij qua eten en bediening). Om te reserveren en de rest van de restaurants te zien, klik je deze link.

Zaterdag 21 maart: Natural Hair Academy Paris

natural hair academy paris 2015Groter dan groots is dit Franse natural hair event: The Natural Hair Academy in Parijs. Celebrity Natural Hairstylist Felicia Leatherwood, Make up Youtouber Beauty By Lee en Franse beroemde bloggers als Black Beauty Bag en Beautiful Naturelle geven act de présence op dit enorme event. Je kunt er allerlei workshops volgen, tutorials volgen, make-up les krijgen, werken aan je zelfvertrouwen en shop till you drop. Dit alles voor de Franse én Engelstalige natural hair ladies. Samen met een groepje Nederlandse black bloggers ga ik er ook heen! Wat heb ik er zin in!! Volgende week vertel ik meer over wat wij daar gaan doen. PARIS: the Dutchies are coming for ya!

Locatie   : 67, rue du Faubourg Saint Martin, Parijs
Tijd         : 10.00- 19:30
Kosten :  vanaf € 35
Website : http://www.nhaparis.com/program.html

Vrijdag 27 en zaterdag 28 maart: Luv & Learn Your Beauty event

luv and learn your hair 2015

Kun je niet naar Parijs? No worries, want ook dit jaar organiseert Natural Black Hair weer een groots naturalista event in Amsterdam met Taren Guy. Dit jaar komt ze niet alleen, maar neemt ze ook Felicia Leatherwood en andere natural hair celebs mee. Op vrijdag is er een groots feest met een optreden van Sabrina Starke en op zaterdag is het event. Naast de panel discussie leer je alles over natural hair, maar krijg je ook de nodige beauty tips en tricks mee. Kaartjes kopen en meer informatie over het event vind je op de website.

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam
Tijd: Vrijdag 27 maart: 18.00 tot 00.00 uur en zaterdag 28 maart: 12.00 tot 19.00 uur
Kosten: €20,00, kaartjes koop je hier
Website: http://www.naturalblackhair.nl/event-tickets.html

Zondag 29 maart: Black Hair expo Beauty Event

black hair beauty expo rotterdam

Nog een event waar de donkere vrouw centraal staat! De Black Hair Beauty Expo informeert en inspireert donkere vrouwen met allerlei soorten black hair door middel van makeup tutorials en mode – en haarshows. Wil je advies? Dan kun je dat bij de Britse haarstyliste Dionne Smith. Meer behoefte aan make-up advies? Loop dan even langs Joy Adenuga, de visagist van Black Hair magazine. Meer info vind je op de website.

Datum: zondag 29 maart
Locatie: World Trade Centre Rotterdam
Openingstijden: 11.00  uur tot 19.00 uur
Kosten: €10 voorverkoop, €15 aan de deur
Website: www.fabvisi.com

Dit zijn dé events van maart! Nog een event aan de lijst toe te voegen? Laat een comment achter!

Op welk event zie ik jou?

LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.