Beauty Haar Home Life Lifestyle Make up

ThisGirlSBlackBook holiday lookbook: Wat doet Melissa R. met de feestdagen?

24 december 2014

Sinds kort werkt ThisGirlSBlackBook met een team van leuke dames, die natuurlijk ook gezellig de feestdagen vieren. Omdat ons team zo divers is en uit vele windstreken komt, wilde ik je graag laten zien wat wij allemaal met de feestdagen doen, eten en hoe we er qua look uitzien. Deze keer: hoe viert de Surinaamse Melissa R. de feestdagen? En wat zijn haar goede voornemens voor 2015?

Door Melissa R– Kerst is voor mij een mooie maar ook tegenstrijdige tijd. Een tijd waarin je een feest van warmte en liefde viert in een maand vol kou en winterdepressies. Met je familie lekker gezellig en ontspannen op de dagen zelf, terwijl je de dagen daarvoor als een dolle stier winkel in winkel uit hebt gerend om de juiste outfits, cadeaus en etenswaar te bemachtigen. Zo ziet kerst er voor mij elk jaar uit. En iedere keer zeg ik weer tegen mezelf dat ik volgend jaar rond de feestdagen lekker in het warme buitenland moet zijn. Helaas is dit mij tot op heden nooit gelukt.

melissa en gezin

Elk jaar bedenk ik weer op het allerlaatste moment een outfit en feestmaal bijelkaar. Toch…als die dagen voorbij zijn en ik erop terug kijk, besef ik weer hoe gezegend ik ben met mijn gezin, familie en schoonfamilie. Dan zie ik hoe gezellig ik het heb gehad ondanks de stress. En echt waar…volgend jaar zorg ik ervoor dat ik alles ruim van tevoren op orde heb. Want zoals elk jaar, rende ik ook dit jaar weer als een dolle stier om alles last minute te organiseren.

Christmas time is family and food time

Eerste kerstdag vier ik met mijn familie bij mijn oudste zus thuis. We doen ieder jaar ‘the American style’, wat inhoudt dat iedereen wat meeneemt. Mijn moeder en zus zijn echte keukenprinsessen. Ik stond helaas niet vooraan toen die gave werd uitgedeeld. Maar proeven kan ik wel heel goed! Dit jaar maak ik een voorafje of een dessert denk ik. Ik vind een dessert trouwens geen dessert als er geen chocolade in zit! Wat voor dessert het precies zal zijn weet ik nog steeds niet. Misschien een chocolade cake…?

Op tweede kerstdag heb ik nog niets gepland. Misschien ga ik met Vince, mijn man uit eten. Ik vind alles best behalve een wokrestaurant of de lokale Chinees.

Met oud en nieuw ben ik bij mijn broertje thuis, die kok is van beroep. Eenmaal daar hoef ik dus niets te doen, lekker met de voetjes omhoog en eten! Wat hij maakt is elke keer een verrassing. Vorig jaar had hij ook voor de hele familie gekookt en het was echt Michelinster waardig. Je snapt dat ik dus ook dit jaar uit kijk naar zijn kookkunsten!

Feestlook

We zijn een malle drukke familie en ik heb de kinderen mee dus waarschijnlijk trek ik een redelijk makkelijke outfit aan. Ik dacht zelf aan een hoge zwarte broek met wijd uitlopende pijpen. Daarin een witte body of tanktop. Om de outfit af te maken wil ik een statement ketting dragen, met daar overheen een colbertje en killer heels van ZARA aan mijn voeten. Qua make-up houd ik mijn ogen basic en doe ik alleen wat long lasting lipstick (nr 6) van Hema op mijn lippen. Mijn haar steek ik op in een soort pineapple.

1ekerst

Met oud en nieuw zullen de kids er ook weer bij zijn dus houd ik het ook simpel. Ik draag een hoe zwarte kokerrok, waar ik een wit gestippelde blouse in doen. Daaronder draag ik the best B-day present ever! Bianca’s van Christian Louboutin! Als accessoire doe ik lange goudzwarte oorbellen in mijn oren. Mijn make-up houd ik weer simpel qua ogen. Als ik lef heb draag ik oranje lippenstift, zoniet dan kies ik voor donker paars. Met mijn haar wil ik een proberen een lange paardenstaart te maken met weave, ik hoop dat dit lukt!

oudennieuw melissa

Mijn goede voornemens voor 2015

Ik wil graag wat meer orde in mijn leven creëren. Ik ben echt een verstrooide professor dus wat regelmaat af en toe kan geen kwaad. Ik begin met een agenda en een horloge kopen volgend jaar! Ook wil ik uit mijn comfortzone stappen. Dankzij mijn book reviews voor ThisGirlSBlackBook sta ik er nu met één voetje uit dus stap één is gezet! Volgend jaar all the way? Ik hoop het!

Ik wens jullie in ieder geval wel een fijne zorgeloze kerst toe en een stressvrije 2015!
<3 one another!

Liefs Melissa.

LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

1 Comment

  • Reply Winston 26 december 2014 at 7:39 AM

    Leauk gedaan hoor Melissa. Ik hoop dat je kan volbrengen wat je je hebt voorgenomen. Ik hoop dat jullie oud en nieuw 2015/2016 bij ons kan doorbrengen. Dat zou heel erg leuk zijn.

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.