Beauty Haar Home Lifestyle Make up

ThisGirlSBlackBook holiday lookbook: Wat doet Soyini met de feestdagen?

23 december 2014

Sinds kort werkt ThisGirlSBlackBook met een team van leuke dames, die natuurlijk ook gezellig de feestdagen vieren. Omdat ons team zo divers is en uit vele windstreken komt, wilde ik je graag laten zien wat wij allemaal met de feestdagen doen, eten en hoe we er qua look uitzien. Deze keer: hoe viert de Surinaamse Soyini de feestdagen? En wat zijn haar goede voornemens voor 2015?

Vaste eettraditie met de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en daarom deel ik graag mijn feestplannen. Normaliter ben ik het meisje met de sneakers, maar met de feestdagen hebben mijn vriendinnen en ik de traditie om onszelf zo mooi mogelijk te kleden en op te maken. De hakken en jurkjes komen dan uit de kast en we gaan dan als groepje opgedofte meiden naar een luxe restaurant.

lookbook1.the harbour clubVorig jaar zijn we naar The Harbour Club geweest. Het was prijzig, maar ik moet zeggen dat het eten heerlijk was! De naam zegt het al, The Harbour Club, op het menu staan voornamelijk gerechten uit de zee. Maar ze hebben ook gewoon biefstuk voor de mensen die niet van seafood houden. Grote kans dat we dit jaar weer gaan!

Met kerst ben ik het liefst met mijn familie, ook mijn schoonzus en een goede vriendin van mij zijn er altijd bij. Het is eigenlijk één groot eetfestijn waar we met met elkaar Surinaams eten. Mijn moeder staat de hele dag in de keuken om te koken. Ze maakt allerlei heerlijke Surinaamse lekkernijen, zoals pastei, pom en bojo. Een jaarlijks terugkerende traditie is dat ik maizenkoekjes maak en ook dit jaar zal ik dit weer doen.

Mijn outfit voor de feestdagen

lookbook2.outfitDit jaar ga ik voor een jumpsuit die ik deze zomer heb gekocht toen ik in Londen was. Het is een zwarte jumpsuit van de Topshop. Omdat hij van een soort zijde-achtige stof is, is hij perfect voor de feestdagen. De jumpsuit is zowel chique als stoer-chique te combineren. Ik maak de outfit af met een bolhoedje en zwarte enkellaarsjes.

lookbook4.schoenen

Mijn make-up look voor de feestdagen

Mijn make-up houd ik graag zo basic en natuurlijk mogelijk, misschien raar maar normaal draag ik bijna nooit make up. Dit is zo omdat ik een beetje lui ben en simpelweg niet zoveel verstand van make-up heb. Het enige wat ik gebruik is een beetje concealer van Black Opal om een vlek die ik op mijn gezicht heb te bedekken.

lookbook6.haar1Daarnaast heb ik zwarte eyeliner van de Primark op, wat mascara van Kiko en als finishing touch een bordeaux rode lippenstift. De lippenstift is kleur 14 van de HEMA, die ik aan iedereen aan kan raden. Hij kost maar €3,-! Ook de zwarte eyeliner á €1,50 van Primark is echt te gek en heerlijk budget.

Mijn haar voor de feestdagen

Mijn haar is een twist out van twists die ik al een week in mijn haar had, die ik opfris met een beetje water en castorolie. Vervolgens heb ik gebruik gemaakt van de “banding method” wat betekent dat je je haar met allemaal elastiekjes onder elkaar uitrekt. Zo heb ik er voor gezorgd dat er van shrinkage zo min mogelijk sprake is.

Ik <3 de twist out, omdat deze haarstijl overal leuk bij staat. Het kan chique zijn, het kan stoer zijn en daarnaast is het ook leuk om je natural hair met trots te showen aan iedereen! In deze post schreef ik over hoe ik de perfecte twist out maak.

Hier zie je de twist out en daarbij zie je mijn make up ook zonder mijn lippenstift.perfecte twist out maken voor achter zij

Mijn voornemens voor 2015

Mijn voornemens voor het nieuwe jaar zijn doorgaan met hoe ik nu bezig ben. Ik wil graag in een gezonde conditie zijn door gezond te eten en regelmatig te sporten. Hoe cliché, ik weet het, maar het is echt een goed voornemen.

lookbook3.outfitDaarnaast wil ik mijn bachelor psychologie halen en veel leuke stedentripjes maken in Europa!

Prettige feestdagen alvast en eet genoeg dames! Veel liefs, Soyini!!

LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via InstagramTwitter of Bloglovin!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.