Beauty Home

WANTED: This Black Girls Beauty Fail-verhalen

29 juni 2013

Voor een nieuwe rubriek is ThisGirlSBlackBook op zoek naar: JOU!  De donkere vrouw die weleens een beauty blunder heeft begaan en daar open en eerlijk over durft te vertellen om daar andere donkere vrouwen weer mee te helpen. 

black make up cover

Sharing is Caring, vind ik altijd. Ik deel graag mijn kennis, maar ik heb hierbij jullie hulp nodig. ThisGirlSBlackBook zoekt voor een nieuwe wekelijkse rubriek ‘This Black Girls Beauty Fail’ verhalen van gekleurde vrouwen die weleens een beauty foutje hebben begaan, maaaar bij wie het beautyfoutje werd omgezet in iets positiefs en leuks.

Herken jij deze beauty fails?
Huilend uit de kapsalon weggerend met een verbrande hoofdhuid? Foundation die grijs uitsloeg op jouw huid? Jouw haar proberen blond te kleuren en eindigen met oranje haar? Een kuif met kroeshaar proberen te maken? Nepvlechten die bleven haken in het klittenband van je capuchon? Een weave die zo strak zat dat je niet meer kon slapen? Make up van een blank vriendinnetje geleend die bij jou afschuwelijk stond?

Of heb je een soortgelijke beauty fail meegemaakt? Maar…kwam het uiteindelijk allemaal goed en heb je er iets van geleerd waar andere donkere beauties ook iets van kunnen leren? Deel je verhaal dan op ThisGirlsBlackBook!

Stuur dan een mailtje met jouw naam en een korte omschrijving van jouw verhaal naar info@thisgirlsblackbook.com onder vermelding van ‘my black girl beauty fail ‘.

Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.