Home Life Lifestyle Must See

Wist jij dit? Zo ging de allereerste date van Barack en Michelle Obama!

28 juli 2015

Ooooh wat is dit spannend: er is een film in de maak die geïnspireerd is op de eerste date van president Barack Obama en diens vrouw Michelle, genaamd Southside with you’. Vorige week verschenen de eerste beelden! In deze post lees je hoe Barack Michelle’s hart wist te veroveren. <333

In 1989 gingen Barack en Michelle op hun eerste date. Hoewel de date uiteindelijk heeft geleid tot een (voor zover wij weten) gelukkig huwelijk, was het geen makkelijke klus voor Barack om Michelle zover te krijgen.

Barack deed tijdens zijn rechtenstudie een zomerstage en Michelle was zijn stagebegeleidster. Toch had hij genoeg ballen om haar mee uit te vragen. Tot zijn spijt wees Michelle hem elke keer af, omdat ze het niet professioneel vond om met haar stagiaire te daten, wat ik uiteraard begrijp. Pas toen zij niet meer zijn stagebegeleidster was, besloot Michelle een keer ja te zeggen en gingen ze op De Date.

Die bewuste date waar de film ‘Southside with you’ op wordt gebaseerd begon met een lunch in een museum, waarna het toekomstig paar naar de bios ging om ‘Do the right thing’ van Spike Lee te bekijken.

Lees óók: 8 Maatschappelijke black movies

Later vertelde Michelle dat ze het erg waardeerde dat Barack zijn romatische, arty farty en maatschappelijke kant aan haar wilde laten zien.

Na de lunch en film maakte Barack de ultieme move: hij nam Michelle mee naar Baskin-Robbins (een bekende Amerikaanse ijssalon) om het allerlekkerste ijs aan haar te laten proeven. Natuurlijk konden al deze efforts niet ongezien blijven; Michelle beloonde hem met een proper kusje, zoals het een echte toekomstige first lady betaamt.

eerste beeld southside w you

In Amerika zijn de eerste opnames gestart van de film ‘Southside with you’ die gebaseerd zijn op deze eerste date van Barack en Michelle. De naam van de film komt van het zuiden van Chicago, waar de date plaatsvond. De hoofdrollen van deze romantische comedy zullen worden vertolkt door Parker Sawyers (die Barack speelt) en Tika Sumpter (die Michelle speelt). Hierboven zie je het eerste beeld van De Date:

Hoewel sommigen Barack geen goede president vinden, heb ik toch een zwak voor hem (en Michelle). Ik weet niet of het gespeeld is, maar ik vind ze een oprecht en leuk koppel. Ik kan dan ook niet wachten om deze film te zien! Hij wordt verwacht in het voorjaar van 2016

LIKE ThisGirlSBlackBook op Facebook
FOLLOW ThisGirlSBlackBook via Instagram, Twitter of Bloglovin!

Bron en credit foto’s: IMDb, the guardian

Schrijf je hier in voor de maandelijkse TGSBB Newsletter!
Als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.